lördag 19 november 2016

Reader's Choice - OPI Give Me Space

Hoppas ni alla har en lugn och skön lördag så här en vecka innan första advent. Själv längtar jag hur mycket som helst till nästa helg när jag får sätta upp mina ljusstakar i fönstren och får börja lyssna på julmusik.

Lämpligt nog är lacket som ni valde till mig ett lack från en julkollektion. Give Me Space kom ut förra året och jag tror jag köpte det någon gång i våras kanske. Lacket har en blå bas som är fylld med blått och prismatiskt microglitter. Underbart att jobba med och täcker på två lager. Som vanligt har jag topplack över.

Det här lacket är helt magiskt i mina ögon. Som en lysande stjärnhimmel en klar vinternatt. Och där gick jag minsann och blev poetisk också. Ett lack som jag trivs otroligt bra i och som ser helt underbart ut på naglarna.

Gröna lack blir det att rösta på till nästa vecka.

Hope you all have a peaceful and relaxing Saturday just a week before the first of Advent. I have this strong longing to the next weekend. I can't wait to get to put up my advent candles and start listening to Christmas music.

Appropriately enough, the polish which you chose for this week is from a Christmas collection. Give Me Space came out last year and I think I bought it sometime in the spring, maybe. The polish has a blue base filled with blue and prismatic micro glitter. Wonderful to work with and covers in two layers. As usual, I have a topcoat over.

This polish is quite magical in my eyes. As a brilliant starry sky a clear winter night. And there I went a bit poetic, too. A polish that I love wearing and looks absolutely wonderful on your nails.

For next weeks poll you get green polishes to vote on. 11 kommentarer :

 1. Jag längtar också efter jul! Det är mysigt med pynt, ljus, julmusik och alla dofter! :)
  Give me space är en favorit från förra årets julkollektion! Det gröna lacket från China glaze ser underbart ut, hoppas det blir det vi får se nästa vecka :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Får ta och använda det där CG lacket snart så du får se det också :)

   Radera
 2. That's an awesome looking polish. I complete missed that :D

  SvaraRadera
 3. Det här lacket är superfint tycker jag!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!