söndag 20 november 2016

Nail Art Sunday - Toys

Emma som tillsammans med Sminkan har bloggen Sminkan & Emma föreslog att vi skulle ha leksakstema denna söndagen och jag tänkte att det är väl klart vi ska då.

Men oj vad jag fick fundera på vad jag skulle hitta på. Jag surfade runt på nätet och hittade söta nalle manikyrer och det påminde mig om min gråa fina nalle som jag hade när jag var liten och som jag fortfarande har kvar någonstans.

Jag hittade ett gammalt favoritlack med rätt färg nämligen Depend 194 och så har jag använt Zoya Purity, A-England Camelot och lite penslar och dottingtools.

Förutom att topplack smetade ut lite färg så är jag jättenöjd med den här manikyren. Och eftersom jag dessutom satte dit prickar så kvalificerar sig den även till månadens The Nail Challenge Collaborative :)

Emma who along with Sminkan runs the blog Sminkan & Emma suggested that we would have a toy theme this Sunday and I thought why not.

But I got to think hard on what to do. I surfed around the net and found some sweet teddy bear manicures and it reminded me of my lovely gray teddy bear that I had when I was little and I still have somewhere.

I found an old favorite polish of the right color from Depend with the number 194 and I've also used Zoya Purity, A-England Camelot and some brushes and dottingtools.

I'm really happy with this manicure, the only thing I don't like is that the topcoat smeared the colors a bit. And since I added the dots this also qualifies to this months Nail The Challenge Collaborative :)


6 kommentarer :

 1. Vilken söt nallebjörnsmanikyr! Ja leksakstemat är kanske lite lurigt, jag hade ju såklart mitt eget bidrag klart så för mig var det väldigt smidigt:)

  SvaraRadera
 2. Älskar den här manikyren! Nallen ser så söt ut när den tittar upp.

  SvaraRadera
 3. Supergulligt! Jag lyckades tyvärr inte vara med idag. Får bli bättring nästa helg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man har ju lite annat att ordna med än naglar, så ibland hinner man bara inte :)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!