måndag 4 maj 2015

Take The Brick!

Varför heter inlägget Take The Brick kan man ju undra. Finns en enkel förklaring på det faktiskt.

Lacket som är basen är OPI Take The Stage som jag sen har stämplat med Mundo De Unas 59 Brick så jag mixade helt enkelt ihop namnen på dom två.

Som vanligt blev jag sugen på lite stamping och med flera nya otestade MdU lack så blev det ett av dom som plockades fram. Jag kan säga att det är tur dom är så bra, för lukten är fruktansvärd. Jag målar aldrig med dom här utan öppet fönster längre.

I vilket fall som helst så blev det ett mönster från Mash platta 42 som jag valde. Måste nog säga att det blev en väldigt lyckad kombination det här.

You might wonder why this post is called Take The Brick. Well there is a simple explanation.

The polish that is the base is OPI Take the Stage and I stamped on top of that with Mundo De Unas 59 Brick so I simply mixed up the names of the two.

As usual, I was hungry for some stamping and with several new untested MDU polishes it was one of those who were picked up. I can say that it is fortunate that they are so good to stamp with because the smell is terrible. I never use these whitout having an open window anymore.

In any case, it became a pattern from Mash plate 42 that I chose. And I must say that it was a very successful combination. 

12 kommentarer :

 1. Det er virkelig en vellykket kombination!

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Du är verkligen grym på det här med "ton-i-ton"-stämplingar :D (Y)

  SvaraRadera
 3. Såååå snyggt!! Synd att de luktar så!

  SvaraRadera
 4. verkligen snyggt!!!gillar att det går iton!!!

  SvaraRadera
 5. Jättesnygg kombination! Jag har nyss köpt mina första MdU och börjar så smått oroa mig för att det är något fel på min näsa, jag tycker nämligen inte alla de luktar särskilt illa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då vill jag ha din näsa! Min är faktiskt extremt känslig så jag är nog lite väl gnällig.

   Radera
 6. Jättesnyggt med lite ton i ton såhär! :)

  SvaraRadera
 7. Blev en kanon läcker kombo

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!