tisdag 19 maj 2015

The Nail Challenge Collaborative presents - Spring Flowers #3

En av sakerna jag älskar med våren är när alla prydnads Körsbärsträd börjar blomma. Som dom Japanska körsbären t.ex. På vår tomt hade vi länge ett träd som min farmor hade planterat med underbart mörkrosa blommor och därför ville jag göra lägga körsbärsblomster på Purrfect Pawlish The Whisperer. För att det påminner mig om det trädet som tyvärr är borta nu.

Jag hittade det här mönstret på Bundle Monster 716 och stämplade med Mentality Black Opaque. Jag har inget topplack på bilderna.

Det här får då bli min tredje manikyr i The Nail Challenge Collaborativs Vårblommor tema.One of the things I love about spring is when all the ornamental cherry trees is beginning to bloom. Such as Japanese cherries. We use to have a beautiful tree that my grandmother had planted with wonderful dark pink flowers in our lawn. And because of that I wanted to add cherry blossoms over Purrfect Pawlish The Whisperer. Because it reminds me of that tree, which unfortunately is gone now.

I found this pattern on Bundle Monster 716 and stamped it with Mentality Black Opaque. I don't have a topcoat on in the pictures.

This is my third manicure  for this month's The nail Challenge Collaborativs Spring flower theme.
9 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!