torsdag 21 maj 2015

The Nail Challenge Collaborative presents - Spring Flowers #4

Förra året gjorde jag en enkel, men väldigt söt manikyr med små vita blommor över blått. En väldigt svensk manikyr också för den delen. Att jag ville göra något liknande till Vårblomster temat var jag säker på och när jag fått Purrfect Pawlish The Outsider på naglarna bestämde jag att den skulle vara det perfekta bakgrunden.

Jag älskar när alla små blommor börjar kika upp i gräsmattan och har man lite fantasi så kan man låtsas att det här är små tusenskönor i gräset.

Jag har använt mig av Barielle Enduring, OPI Fiercely Fiona och China Glaze Starboard för att skapa dom små blommorna med hjälp av striping brush och dotting tool.

Last year I made a simple but very cute manicure with small white flowers over blue. A very Swedish manicure also for that matter. I was sure that I wanted to do something similar for the spring flower theme and when I got Purrfect Pawlish The Outsider on the nails I decided that it would be the perfect backdrop.

I love when the small flowers starting to peek into the lawn and if you have a little imagination you can pretend that this is a small Daisys in the grass.

I have used Barielle Enduring, OPI Fiercely Fiona and China Glaze Starboard to create the small flowers using striping brush and dotting tool.


10 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!