torsdag 7 maj 2015

A-England - Crown Of Thistles

Äntligen sitter A-England Crown Of Thistles på mina naglar. Jag har velat ha det här lacket sen det kom ut i höstas, men av någon anledning så blev det inte förrän nu som det hamnade i min samling.

Crown Of Thistles är ett lila holografiskt lack. Det täcker utan problem på två lager och torkar fort. Jag har topplack över på fotona.

Det här är verkligen fint, ett sånt där lila lack som får mig att minnas varför just lila var min absolut favoritfärg på lack när jag började bli lacksamlare. Också ett lila lack som vill fastna på foto. Kanske inte perfekt som det ser ut i verkligheten, men faktiskt rätt nära utan att behöva fuska med fotona.

Holoeffekten är inte superstark, men oj vilket djup det faktiskt ger till lacket. Jag tror inte jag behöver skriva så mycket mer för att ni ska förstå hur himla fint jag tycker det här är. Det påminner mig också om varför jag tycker att A-England är ett av mina favoritmärken. Suveränt att måla med och vackert att titta på. En perfekt kombo alltså.

Finally A-England Crown Of Thistles is on my nails. I have wanted this polish since it came out last fall, but for some reason I didn't get it until now.

Crown Of Thistles is a purple holographic polish. It covers without trouble in two coats and dries quickly. I have a topcoat on in the photos.

This is really nice, one of those purple polish that makes me remember why purple was my absolute favorite color of polishes when started to become a polish collector. Also a purple polish who actually looks purple on photos. Maybe not perfectly as it looks in reality, but actually pretty near without having to cheat with the photos.

The holographic effect is not super strong, but oh what a depth it gives to the polish. I dontt think I need to write so much more for you to understand how amazingly nice, I think this is. It also reminds me of why I think A-England is one of my favorite brands. Superbly to paint with and beautiful to look at. A perfect combo according to me.

14 kommentarer :

 1. I'm happy you finally got it, you definitely need this beauty in your collection :D

  SvaraRadera
 2. Försöker att inte förgås av avund just nu. Vill så väldigt gärna komplettera min A England-samling och den här finingen är ett av de lack som saknas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just det här borde alla som gillar A-England ha!

   Radera
 3. Det är ett otroligt snyggt lack! Är så glad att jag har det :)

  SvaraRadera
 4. Så himla fint lack. Kan bli så att jag måste skaffa detta!

  SvaraRadera
 5. Ett riktigt wow lack, så snyggt

  SvaraRadera
 6. Riktigt snyggt lack som finns även på min önskelista trots att jag inte är ett superfan av lila. :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!