fredag 24 oktober 2014

United In Pink & Holofredag - Smitten Polish Frangipani

Idag är det inte bara United In Pink utan även United In Pink goes holo! Jo, för det är ju faktiskt även holofredag hos Skimmerskuggan och då blir det minsann ett rosa holo som visas här hos mig och förhoppningsvis hos många andra också.

Jag visar Smitten Polish Frangipani ett gulligt rosa lack med en fin holoeffekt i. Jag måste nog ärligt säga att jag blev lite besviken på det här lacket. Det blev lite för mesigt för mig väl på naglarna. Fast det var trevligt att jobba med och täcker på två lager. Sånt är alltid trevligt förstås.

Under veckan har jag skrivit lite om hur viktigt det är att hålla kontakt med personer som är drabbade och inte dra sig undan, hur viktigt det är med självundersökningar och om mammografi och tankar om operation i förebyggande syfte.

Men, hela Rosa Bandet kampanjen går ju faktiskt ut på att samla in medel för att fortsätta den livsviktiga forskningen om bröstcancer. För det är ju så att om vi ska kunna vinna kampen mot den här sjukdomen och andra cancerformer också för den delen så är forskningen oerhört viktig.

Många av oss har kanske inte råd att lägga en donation till någon cancerfond, men ni som har det vill jag faktiskt uppmana att avvara en liten slant. Själv tänker jag göra det och jag försöker även att (även om jag är emot det galna konsumerandet som pågår) välja de varor i butikerna som bidrar till ett litet bidrag till Rosa Bandet kampanjen när jag är och handlar. Jag tänker inte skriva ut några olika fonder eller hur ni kan skänka till dom. Utan uppmanar istället er att välja efter ert eget hjärta om och var ni vill skänka pengar. För det är ju faktiskt så att alla typer av cancerformer, diabetes, hjärt och lungsjukdomar eller vad det än kan vara behöver hjälp för att bli lösta.
Today is not just another United In Pink day, but also United In Pink Goes holo! Well, it's actually Skimmerskuggans holofriday ​and I will indeed show a  pink holo and hopefully that is what many others will do too. 

I show you Smitten Polish Frangipani a cute pink polish with a fine in holoeffect. I have to honestly say that I was slightly disappointed with this polish. It became a bit too wimpy for me on the nails. Though it was nice to work with and covers in two layers. Such is always nice of course. 

During this week, I have written a bit about how important it is to keep in contact with people who are affected and how important it is not to let your own fear drive you away from them, the importance of self-examinations and mammograms and thoughts about surgery as a preventive measure. 

However, the Pink Ribbon campaign is actually also about raising money to continue the vital research into breast cancer. For the fact is that if we are to win the fight against this disease and other cancers for that matter, the research is extremely important. 

Many of us might not be able to afford to make a donation to a cancer fund, but you who has, please do! I will definitly do so and I also try  to (even though I am against the mad consumerism going on) choose the goods in the stores that contribute to a small contribution to the Pink Ribbon campaign when I'm shopping. I'm not going to write out a few different funds or how you can donate to them. But instead invites you to choose according to your own heart and where you want to donate money. For it is a fact that all types of cancers, diabetes, heart and lung disease or whatever it may be needs help to be solved.

14 kommentarer :

 1. Rosa balanserar ofta mellan mesigt och svalt på något sätt. Men det var fint med holot i detta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är fint, men kanske inte riktigt min nyans av rosa.

   Radera
 2. Jag tycker det ser fint ut, lite milt och vilsamt. Även om jag gillar rosa med lite mer Umph i =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar ju också dom där lite mer färgstarka rosa.

   Radera
 3. Älskar doften Frangipani och tycker lacket är väldigt sött även om jag håller med Lotta;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag får nog leta upp den då, för jag visste inte ens att det var en doft!

   Radera
 4. Jag visar också ett sånt där sött rosa idag. Vet inte riktigt vad jag ska känna, Detta ser mjukt och mysigt ut på något sätt. Jag tror ändå att jag gillar det men jag kan tänka mig att nyansen skulle kännas mesig på mig också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Typiskt en sån där som man tycker är superfin på andra, men inte känner sig helt bekväm i själv.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!