torsdag 2 oktober 2014

Skittle!

Igår var temat på jobbet Cirkus, jag gillar inte clowner. Faktum är att Cirkus är inget som lockar mig i huvud taget, men något måste jag ju ändå hitta på. Och när jag tänker på Cirkus så tänker jag på färgglatt.

Alltså fick det bli en Skittle på naglarna. En manikyr som alltid är lika kul att fundera ihop tycker jag. Den här gången ville jag göra en med krämlack för av någon anledning tycker jag nästan det är finast till den här typen av manikyr.

Lacken jag har använt mig är från tumme: Essence Doc, Essence Snow White, Orly Fresh, Color Club Almost Famous och Essence Grumpy.

Jag fick en del glada kommentarer om den här manikyren och man kan ju faktiskt inte annat än att bli glad när man ser den.
Yesterday the theme at my work was Circus. I don't like clowns acutally I don't like the Circus at all. It's nothing that I have ever felt any passion about. But I had to do something and when I think of Circus I think colorful.

So it had to be a Skittle. A manicure that I always find fun to plan. This time I wanted to do one with only creme polishes. Don't ask me why, but i do think that skittles looks best with cremes. 

I have used from the thumb: Essence Doc, Essence Snow White, Orly Fresh, Color Club Almost Famous and Essence Grumpy.

I got some happy comments about this manicure and you can't help but smile when you see this kind of nails.

13 kommentarer :

 1. Kul skittle och väldigt passande för temat :)

  SvaraRadera
 2. Jag har ännu inte testat Skittle själv, men tycker det ser så himla fint ut på andra. Speciellt den här, den blev jag verkligen glad av :)

  SvaraRadera
 3. Färgerna passade kanon bra till temat :) Clowner är lite halvläskiga, kanske efter att man kollat på DET :P Jag gillar faktiskt inte såna där utklädda figurer alls,, såna som är på liseberg och andra nöjes grejer, obehagligt när man inte ser personen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Andra utklädda har jag inga problem med och direkt skraj för clowner är jag inte heller, men gillar dom det gör jag inte.

   Radera
 4. Väldigt cirkus tycker jag! Fint och glatt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var lite cirkus på jobbet också kan jag lova. Dock inte sån där rolig en, mer rörigt.

   Radera
 5. Jaaa vad roligt med cirkusnaglar! Superfint:)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!