tisdag 28 oktober 2014

Pink Watermarble!

Jaha, då blir det rosa igen! Den här manikyren skulle egentligen visats förra veckan, men jag var inte supernöjd så jag sparade lite på den. Nu så här i efterhand tycker jag väl kanske inte den blev så tokig alls. Ok, lite kletigt, men själva mönstret på marblen är ju helt ok. 

Jag använde mig av OPI Girls Love Ponies och Rainbow Honey Nyx och ja, lite mer städning hade kanske inte skadat, men här är den i alla fall!

Well another pink manicure! I was supposed to show this last week, but I wasn't really pleased with it so I kind of saved it. I do realise now that it's not really that bad at all. A bit messy, yes, but the pattern on the marble is very ok.

I used OPI Girls Love Ponies and Rainbow Honey Nyx for it and some more clean up would have been prefered but here it is anyway!

7 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!