lördag 4 oktober 2014

Läsarnas Val / Reader's Choice - China Glaze Cast A Spell

Veckorna springer iväg så otroligt fort! Oktober är redan här och hösten har verkligen gjort sitt intåg. Fast jag gillar höstfärger, soffmys och tända ljus så det känns helt okej för mig.

Familjen ska ta en tripp till Berlin, så det blir lite mindre inlägg ett par dagar framåt, men några tidsinställda har jag fixat i alla fall.

Idag är det ju lördag och då är det som vanligt dags för läsarnas val här hos mig. Jag trodde det skulle bli en ganska jämn omröstning förra veckan, men tänk så fel jag hade. China Glaze Cast A Spell vann ganska överlägset.

Och jag kan förstå det för det är ett fantastiskt fint lack. mörkt, mörkt grönt med massa guldskimmer. Det här är absolut ett lack som jag älskar. Både färgen och det faktum att det utan problem täcker på två lager. Jag har ett lager med The Shining över också.

Japp, det här lacket mår jag bra i när jag bär det. Glöm nu inte att rösta på nästa veckas Läsarnas Val. Grabben har fått rota i mina lacklådor igen och välja dom ni kan rösta på.

The weeks run past so fast! October is already here and the autumn has really made it's entrence. But I'm not complaining I like the fall colors, sitting drinking tea in my sofa and lit candles so it feels all right to me. 

Me and parts of  my family will take a trip to Berlin, so it will be a little less posts a few days ahead, but I have a few scheduled anyway. 

Today, it's Saturday and it's as usual time for the Readers' Choice here at Lacky Corner. I thought it would be a pretty close vote last week, but I was very wrong. China Glaze Cast A Spell won without much of a competition. 

And I can understand that because it's a fantastic polish. dark, dark green with lots of gold shimmer. This is definitely a polish that I love. Both the color and the fact that it easily covers in two layers. I have a stock of The Shining over too. 

Yep, this polish is a one that I feel good in when I wear it. Don't forget to vote for next week's Reader's Choice. My son has once again searched through my polish drawers and choosed the one you can vote for.

9 kommentarer :

 1. Riktigt fint lack! Perfekt för årstiden. Hoppas ni får en trevlig resa!

  SvaraRadera
 2. Gillar också detta lack! Hoppas ni får det härligt i Berlin :)

  SvaraRadera
 3. Verkligen snyggt och så höstigt

  SvaraRadera
 4. Mycket snyggt lack och har givetvis röstat :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då hoppas jag att du får se din favorit nästa lördag :)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!