torsdag 12 juni 2014

Maisie Shine - Perception/Splendid

Här kommer ett lack som jag faktiskt inte är helt säker på att lacket i flaskan stämmer med etiketten på flaskan! Det här är Maisie Shine och på min flaska står det klart och tydligt Perception, men om man googlar lacket så är Perception blått och ett annat som heter Splendid är lila som det här.

I vilket fall som helst så måste jag säga att jag inte var imponerad av formulan på det här. Den var jellyaktig och lite knepig att få jämn. Dessutom lite skir, men ändå inte tillräcklig skir för att vara en ren jelly. Fyra lager fick det bli.

Färgen däremot, den är ju mycket trevlig. En ganska mörk lila, kanske kan säga plommonlila med ett vackert guldskimmer i sig. Absolut en färg som jag gillar att bära.

Är det någon som känner till något om namnet på lacket så får ni hemskt gärna lämna en kommentar. Jag har försökt att få tag på tillverkaren av Maisie Shine men inte lyckats.
Here is a polish that I'm actually not entirely sure that the polish in the bottle matches the label on the bottle! This is Maisie Shine and on my bottle it says clearly Perception, but if you google the polish Perception is blue and another called Splendid is purple like this.

In any case, I have to say I was not impressed with the formula on this. It was jelly-like and a little tricky to get even. Moreover a bit sheer, but still not enough sheer to be a pure jelly. Four layers had to be. 

The color, however is really nice. A pretty purple, might say plum purple with a beautiful gold shimmer in it. Definitely a color that I like to wear. 

Is there anyone who knows anything about the name of the polish, please leave a comment. I've been trying to get hold of the manufacturer of Maisie Shine but failed.

8 kommentarer :

 1. Spännande med skimret. Nu blir jag sjukt nyfiken på vad det är för lack du har fått tag på. :)

  SvaraRadera
 2. Guldskimret gör lacket tycker jag, utan det hade det varit lite trist. Men så är ju jag väldigt kinkig med lila också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med dig. Utan skimret hade det varit ett lack i mängden.

   Radera
 3. Minns att jag fick hem det här lacket med två olika namn, jag tänkte att hon kanske bytt namn på det... Men det kan såklart ha blivit fel... Det är fint i alla fall! Men såvitt jag vet har Maisie Shine ganska låg aktivitet nu för tiden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det verkar inte hända så värst mycket hos dom nu nä.

   Radera
 4. Helena, du fick lacket av mig i födelsedagslackagruppen. Och mycket riktigt så har jag köpt det av Katarina på Edgy. Lacket jag valde till dig var Splendid så jag tror nog att det är du har fått och att etiketten är fel :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då är det ju alldeles säkert Splendid jag fått ju :)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!