söndag 8 juni 2014

Nailart Sunday - Motivation

Angelica har valt Motivation som dagens tema för Nailart Sunday. Ett ämne som man kan tolka absolut hur som helst.

Vad är motivation för mig? Det beror ju på. När det gäller bloggen så är ju motivationen att få feedback tillbaka. Alltså kommentarer, besökare och följare. För självklart är det roligare att blogga när man ser att det faktiskt är någon som läser bloggen.

I mitt privatliv har det ju varit ett jobbigt år och motivationen att ens gå upp på morgonen har varit svag, men nu är jag starkt på gång tillbaka igen. Något som motiverat mig och fått mig att må väldigt bra är fotografering. Vi bor mitt ute på landet och hela min trädgård är en stor motivation till att ta foton och så också skogen som vi äger och nästan bor i.

Därför blir det inte så mycket naglar idag utan faktiskt lite andra foton också.

Men om vi börjar med naglarna så kände jag för en glad manikyr när jag skulle vinka av sonen som är på studieresa i Berlin och sen på grillfest hos min chef. Vad har det med motivation att göra då? Jo, glada naglar får mig på bra humör och då får jag mer motivation till annat.

Basen är Chirality Katydid som jag visade i fredags och sen har jag använt Konads svarta stampinglack och ett mönster från Bundle Monster #304. Poshe över förstås.


Angelica has chosen Motivation as today's theme of Nailart Sunday. A theme that one can interpret in so many ways!

What is motivation for me? It depends on. As for this blog  the motivation is of course to get feedback. Feedback as in getting comments, visitors and followers. For of course it's more fun to blog when you see that it's actually someone who reads the blog.

In my personal life, it's been a hard year and the motivation to even get up in the morning has been weak, but now I am back on track and feeling pretty good again. Something that has motivated me and made me feel good is photography. We live in the country side and all over my garden I can find great motivation to take photos and so too the woods that we own and almost live in.

Therefore, this post becomes not so much about nails today but actually about other kinds of photos too.

But if we start with the nails. I felt for a happy manicure when I was waving goodbye to my son who went to Berlin with his school and after that I went to a bbq at my boss. What has this to do with motivation you might think? Well, happy nails puts me in a good mood and then I get more motivation to do other things.

The base is Chirality Katydid that I showed this Friday and then I used Konad black stamping polish and a pattern from Bundle Monster # 304. And Poshe on top.

21 kommentarer :

 1. Jättefina och glada naglar och vilka vackra foton! Är ingen jättefotograf själv (inte så intresserad, jag målar med ord istället för bilder s a s) men tycker mycket om fotokonst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns ju så mycket man kan hitta på! För mig har fotograferingen varit helande på sista tiden.

   Radera
 2. Vilken gullig manikyr! Och fantastiskt vackra bilder!

  SvaraRadera
 3. Åh vilka underbara bilder! Och glad manikyr med!

  SvaraRadera
 4. Såååå underbart vackra bilder och bra tolkat! :-)

  SvaraRadera
 5. Fantastiskt pigg och fin manikyr, och vackra bilder. Tycker du skriver sunt och bra om motivation, håller med dig! Härligt att bo på landet, det skulle jag också vilja göra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, på sommaren är det helt underbart och oftast på vintern också.

   Radera
 6. Härliga bilder! Förstår att du blir motiverad av den omgivningen! :) Fotograferade mycket förr, men har kommit av mig. Får köra igång igen. Kanske kan jag få motivation av dina fina bilder.

  Kuliga naglar också - längesen jag såg denna Smiley-gubbe.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den dyker upp lite då och då den där smileyn.

   För mig har det nog gått lite upp och ned med fotograferingen, men jag har alltid haft en kamera i ägorna i alla fall.

   Radera
 7. Älskar naglarna och vilka bilder!!!!! Underbart :D

  SvaraRadera
 8. Älskar naglarna, och herregud vilka fina bilder :) Vad duktig du är på att fotografera!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Man lär sig ju hela tiden när det gäller foto vilket jag tycker är fantastiskt roligt.

   Radera
 9. Snygga glada naglar :) otroligt vackra bilder åxå

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snygga och snygga vet jag inte, men kul i alla fall :)

   Radera
 10. Fina bilder och bra skrivit! Hoppas den jobbiga perioden är förbi och du har mer energi och motivation i största allmänhet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, motivationen börjar komma tillbaka och jag mår bättre och bättre. Mitt mående beror ju på en krisreaktion efter sonens sjukdom så jag vet vad det är som orsaken till det vilket jag tror kan göra tillfrisknandet lättare.

   Radera
 11. Vilka underbara motivationsbilder du delar med dig av. Vem blir inte på gott humör med de bilderna i hjärnbalken och de glada gubbarna på naglarna?:)

  SvaraRadera
 12. Vad du är duktig på att fota! Riktigt bra bilder. Naglarna blir man oxå riktigt glad av =)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!