tisdag 3 juni 2014

Darling Diva Polish - Charger

Herrejösses vilket lack säger jag bara!

Jag pratar om Darling Diva Polish Charger. Carrie som är skapare av Darling Diva är fantastiskt duktig på att skapa den här typen av glitter tycker jag.

Charger är ett orange lack med klar bas och sen packat med glitter. Mest microglitter, men även några lite större. Jag valde att piffa upp Where Did Suzi's Man-Go? med det här alltså har jag ett annat lack i botten, men jag är helt övertygad om att man kan få det att täcka alldeles utmärkt på egen hand också.

Jag har två lager över det färgade lacket i botten och sen två lager av Poshé över det. För det här lacket äter topplack, så jag skulle förmodligen haft Glitter Food också, men jag är inte riktigt kompis med det faktiskt.

Kompis med Charger är jag då å andra sidan desto mer. Ett helt fantastiskt lack i mitt tycke och jag kan ju tänka mig hur det här skulle bli som en gradient över svart. Blir lite lycklig i hjärtat av bara tanken på det.

Hela Darling Diva Polish Muscle Car kollektion som det här kommer ifrån är underbar så kolla in den om ni inte gjort det tidigare.
 Oh my God what a polish!

I'm talking about Darling Diva Polish Charger. Carrie the creator of Darling Diva is amazing when it comes to creat this type of glitter in my opinion.

Charger is an orange polish with clear base and are then packed with glitter. Mostly micro glitter, but also some slightly larger ones. I decided to spruce up Where Did Suzi's Man- Go? with this so I have a colored base underneath, but I am absolutely convinced that you can get it to cover just fine on it's own as well.

I have two coats of Charger over the OPI polish and then two coats of Poshe over it. For this polish eats top coat, so I'd probably should have  had Glitter Food too, but I don't really get along that well with glitter food so I skipped that. 

But one thing I do get along with and really well is Charger. An absolutely fantastic polish in my opinion and I can imagine how this would be as a gradient over black. I get happy just thinking about it. 

The whole Darling Diva Polish Muscle Car collection that this comes from is great so check it out if you have not done it before.

20 kommentarer :

 1. Underbart!! Vilken gnistrande glödhet skönhet :) Får nog snart fylla på med några fler...

  SvaraRadera
 2. Herregud jag MÅSTE ha detta! Ska definitivt införskaffas efter juli :D
  Har Little red corvette redan och det är också fantastiskt. Vill ha nästan alla ur den här kollektionen!

  SvaraRadera
 3. This looks amazing!! Can ou please tell me how many top coats you applied?
  www.dittanail.blogspot.ro

  SvaraRadera
  Svar
  1. I have two on, but I could easily applied another one the day after I took these pictures. It does eat topcoat.

   Radera
 4. Heeeelt galet snyggt verkligen. :-)

  SvaraRadera
 5. Helt fantastiskt underbart läckert!! hur kunde jag välja bort detta??? jaha jag "behöver" nog hela kollektionen.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan nog vara så att du faktiskt gör det!

   Radera
 6. OMG så läckert! Tycker verkligen du ska testa på svart så jag vet om jag behöver den:)

  SvaraRadera
 7. WOW vilket fantastiskt glitter, orden räcker ju inte till. Vackert som tusan

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!