fredag 13 juni 2014

The Neverending Pile Challenge - RedDet här lacket stod på min önskelista väldigt länge och så fick jag då äntligen det i ett byte med en Kanadensisk tjej. Och vilket vackert lack det här.

Jag pratar om Nubar Vino ett vinrött skimmer lack som egentligen var ganska lätt att måla med, men jag var lite för trött och slarvade, därav lite klet i nagelbanden. Tre lager har jag på och Digital Flash på det.

Vad ska jag säga om färgen, tja den är alltså ganska mörkt vinröd och jag älskar den. Det är en klassisk färg. En sådan som varje lackgalning bör ha i sin samling. Också en sådan färg som man inte direkt tröttnar på.This polish was on my wishlist for a long time and then I finally got it in a swap with a Canadian girl. And what a beautiful polish this is. 

I'm talking about Nubar Vino a burgundy shimmer polish that really was pretty easy to paint with, but I was a bit too tired and careless, hence a little red in the cuticles. Three layers is what I have on and Digital Flash over it. 

What should I say about the color, well it' a pretty dark burgundy and I love it. It's a classic color. One of those colors that every polish addict should have in their collection. Also, such a color that you not directly get tired of. 

8 kommentarer :

 1. OHHHH, this is absolutely gorgeous, I love it!!!

  SvaraRadera
 2. Aaah, oooh, aaah... Vilket lack, så vackert - hela den kollektionen är fantastisk men jag tror Vino är det vackraste i den samlingen!

  SvaraRadera
 3. Åh, Vino! Det är så himla fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja och jag är så glad att jag äntligen har det här lacket!

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!