söndag 18 augusti 2013

Nailart Sunday - Cookie Monster

Lelack är tillbaka efter sitt sommaruppehåll och så är även Nailart Sunday. En del har hållit liv i söndagstraditonerna över sommaren, men själv valde jag också att ta en paus. En viktig sak som jag lärt mig av den här sommaren är att man faktiskt inte måste lägga ut ett inlägg varje dag. En annan sak som jag också lärt mig är att jag måste stressa av och som sagt inte känna att jag måste blogga varje dag eller att jag måste passa in vilken färg jag har på naglarna en viss dag. Bloggandet blir för mig lite roligare då. Den temadag som jag mest kommer att försöka pricka in i fortsättningen är just Nailart Sunday. Dom andra kommer jag också vara med på när det passar med det lacket jag faktiskt målat med.

Så slut på uppsatsen och nu till dagens ämne. Eller just det, ämnet är ju fritt idag så därför har vi fria händer. Jag har ganska länge haft en plan med mina fina Kakmonster vattendekaler som jag haft liggande och häromdagen blev planen verklighet.

På fyra naglar finns Zoya Robyn och så på på pekfingrarna har jag bottnat med Zoya Purity och över det en vattendekal av min absoluta favoritfigur. Kakmonstret! Denna galna, härliga, blå, ludna karaktär som man bara inte kan låta bli att gilla.

Det här är mitt första försök med vattendekaler, kunde nog klippt till formen lite mer på den inser jag nu så här i efterhand, men jag är så nöjd med resultatet. En väldigt glad manikyr. Robyn är något lite mörkare i verkligheten och dessutom finns det för er som har svårt att få tag på Zoya en dupe från China Glaze som heter Sunday Funday.

Hur tar ni förresten bort era vattendekaler när ni tröttnat på manikyren?
Lelack is back after a summer break and so is Nailart Sunday. Some have kept the tradition going during the summerbreak, but I also chose to take a break. One important thing that I learned this summer is that you actually don't have to put out a post every day. Another thing I also learned is that I don't have to stress myself and blogg when I actually don't feel up to it or that it's not necessary to contribute on every theme day, even if I like that. Blogging for me will feel much more fun without stressing posts. The themeday that I most will try to participate on in the future is Nailart Sunday. The others, I will also be on when it fits with the polish I actually painted with.

So enough about that and now to today's topic. Today we have free hands so no theme on the theme day! I've had this idea for a long time on what to do whit my lovely cookie monster water decals that I had lying and the other day I turned the plan to reality.

On four nails I havee Zoya Robyn and on my index fingers, I have Zoya Purity and over it a water decal of my absolute favorite character. The Cookie monster! This crazy, beautiful, blue, fuzzy character that you just can not help liking.

This is my first attempt with water decals, could probably cut out the shape a bit better, I realize now in retrospect, but I'm so happy with the results. A very happy manicure. Robyn is slightly darker in real life and also there is for those who have difficulty getting hold of  Zoya polishews a dupe from China Glaze called Sunday Funday.

How do you when it's time to remove your waterdecals?

31 kommentarer :

 1. Jättefin färgmatchning! Vad är grejen med kaknonstret? Jag har aldrig sett den figuren förut tror jag...
  Jag har för mig att det funkar bra att ta bort som vanligt med aceton och att dekalen följer med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har du missat kakmonstret!! Alltså då får du nog ta och googla lite :)

   Radera
 2. Det var kul med kakmonstret och snyggt också:)

  SvaraRadera
 3. Härlig matchning. Vem vill inte ha kakaaa:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, precis! Vem vill inte ha kakor i massor :)

   Radera
 4. Roligt! Fin blå också. Men vattendekalen följer väl med i stora remover (aceton) badet? Lite gnugg kanske, men det funkar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu använder ju inte jag aceton och dom här små rackarna var lite knepiga att få bort.

   Radera
 5. Åh, kakmonstret! Älskar kakmonstret! Gulligt!

  SvaraRadera
 6. Så snyggt! Trodde först du frihandat kakmonstret! Själv har jag aldrig använt vattendekaler, har någon liggane men inte kommit mig för att prova. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh nej, så där kan jag absolut inte frihanda. Det här är första gången för mig, men absolut inte sista. Var ju riktigt kul.

   Radera
 7. That's a really cool and fun mani.
  I just remove my water decals with polish remover - they come right off :)

  SvaraRadera
 8. Aaaaw! Vem älskar inte kakmonstret?

  SvaraRadera
 9. Så sött! Jag älskar kakmonstret!

  SvaraRadera
 10. Helt klart en passande manikyr att få syn på när man sitter här med handen i kakburken... :) Hade ett stort kakmonstergosedjur med "klappmun" när jag var yngre, tyvärr så fick min bror tag på det när jag inte längre hade den i sängen så den är nu mera sönderklippt... Synd på gamla klassiker.
  Söt manikyr! :)

  SvaraRadera
 11. Hi hi så söt:)
  Om inte dekalen redan trillat bort av sig självt (beroende på kvaliten) så tar jag bort de precis som med vanligt nagellack. Dvs remover och bomullspads.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här satt som berg och blev liksom som klister när jag skulle ta bort den.

   Radera
 12. Vilken supersöt vattendekal på kakmonstret!

  SvaraRadera
 13. Vilken härlig dekal!! :-D Jag håller med dig om den här sommaren, jag har lärt mig exakt samma som du. Att jag inte måste ha ett inlägg varje dag, jag har lärt mig att stressa ner med det. Sedan har jag precis som du också bestämt mig för att jag bara är med på de temadagar jag känner för.-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ganska skönt att komma till den insikten faktiskt.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!