lördag 3 augusti 2013

Läsarnas Val / Readers Choice! - Essence Snow White Evil Queen

Jag är lite småtöntig och håller just nu på att kolla på Once Upon A Time första säsongen och det här lacket får mig osökt att tänka på den serien.

För det var Essence Snow White Evil Queen som ni röstade fram som vinnare från förra omgången av läsarnas val. Ett glitterlack som enbart består av ganska stora lila hexagoner. Ett lack som jag fick för mig att jag skulle göra en jellysandwich av. Inte den smartaste idén jag någonsin fått faktiskt. Skulle hållt mig till ursprungsidén och lagt det över Tart-y For the Party istället.

Jag gillar glittret som sådan, men så här blev det inte bra och sen var det faktiskt det knepigaste glitterlack jag någonsin testat. Här snackar vi inte dutta ut glitter utan först gräva i flaskan och sen mer eller mindre tvinga av dom från penseln eller nästan köra runt penseln på nageln för att få av dom. Inte kul alls.

Jag gjorde först en fransk manikyr. Nödvändigt då mina naglar är sjukt missfärgade. Sen har jag använt mig av OPI Care To Danse? som är ett av mina favoriter faktiskt.

Vad tycker ni flipp eller flopp? Och vad vill ni se till nästa läsarnas val? Omröstning under bilderna som vanligt.


I'm a little geeky and is currently watching Once Upon A Time first season and this polish get me think of that series.

For it was Essence Snow White Evil Queen that you voted as the winner from the previous round of readers' choices. A glitter polish that consists solely of rather large purple hexagons. A polish that I got an idea would be nice in a jelly sandwich. Not the smartest idea I've ever had actually. Should have sticked to the original idea and layered it over Tart-y For the Party instead.

I like the glitter as such, but this was not good formula on and it was actually the trickiest glitter polishes I've ever tested. We are not talking about dabbing the glitter on the nail more like first digging into the bottle to try to get some on the brush and then more or less force it from the brush to the nail or just drive around the brush on the nail to get them off! Not fun at all.

I first did a French manicure. Necessary because my nails are soo stainded. Then I used OPI Care To Danse? which is one of my favorites actually.

Well, is it a flip or a flop? And what polish do you want to see the next Readers' Choice? 

13 kommentarer :

 1. Svar
  1. Nja, men jag kände inte alls för den här manikyren.

   Radera
 2. Sådär, inte fult men inte ascoolt heller..lite sött

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte min stil och förmodligen därför som jag inte gillar det så mycket.

   Radera
 3. Nej, ingen större hit. Men franska manikyren får stor tumme upp! :)

  SvaraRadera
 4. Nja, det här gillade jag inte. Tycker det ser ut som svamp eller något :D

  SvaraRadera
 5. Jag tycker inte det blev så dåligt, ser faktiskt rätt fräscht ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst blev det lite fräscht, men jag trivdes inte alls.

   Radera
 6. Inte så tokigt, mest sött men applikationen lät verkligen sådär.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!