lördag 24 augusti 2013

Ert val / Readers Choice! - Pahlish - Peculiar Purple Paste

Lördag igen och solen strålar från en blå himmel. Varför gör den alltid det när jag måste städa? Vi ska fira äldste sonens födelsedag med släkten imorgon och lite ordning bör det nog ändå vara då. Nåja, jag ska skynda mig så jag och gubben kan ut och åka MG sen. Måste passa på innan dom fina dagarna är över.

Förra lördagen hade ni Picture Polish Mad Magenta, Isadora Atlantis och Pahlish Peculiar Purple Paste att rösta på. Jag kan väl säga så här att Pahlish vann en överlägsen seger.

Det här är andra lacket jag provar från Pahlish och precis som med det förra är det en fantastisk formula på lacket. Jättelätt att lacka med och glittren sprider sig utan minsta problem över nageln. Vilket är skönt, då det är långt ifrån alltid det är så med glitterlack. Tre lager är vad jag har på och då täcker det bra. Ett lager Seche över.

Färgen är en ganska dov lila med lila glitter i. En lugn och trevlig färg, lite dovare i verkligheten än på bilderna. Jag älskar ju lila, men ändå var det något som inte riktigt klickade mellan mig och det här lacket. Vet inte om jag helt enkelt är sugen på mörkare lack eller vad det är som är problemet för egentligen är ju det här väldigt fint.

Vad säger ni om det? Och ni glömmer väl inte att rösta till nästa vecka.Saturday again and the sun shines from a blue sky. Why is it always like that when I have to clean the house? We are going to celebrate the oldest son's birthday with the family tomorrow and I really need to clean up this mess. Oh well, I'll hurry up so me and the old man can go on a little trip with the MG later today. We must take the chances we have before the autumn is upon us. 

Last Saturday you had Picture Polish Mad Magenta, Isadora Atlantis and Pahlish Peculiar Purple Paste to vote for. Well I can say this, that Pahlish won an overwhelming victory.

This is the second polish I try from Pahlish and just like the previous one, it is a great formula on it. Super easy to paint with and the glitters spread without any problem over the nail. Which is nice, since it is far from always it is like that with glitter polishes. Three layers and one with Seche over is what I have on and that covers really well.

The color is a pretty dull purple with purple glitter in. A quiet and nice color, a little darker in real life than in the pictures. I love purple, but still there was something that not quite clicked between me and this polish. Don't know if I simply crave darker polishes right now or whatever it is that's the problem because actually this is a really nice polish.

What do you say about it? And I hope that you take your time and vote for next weeks polish.

14 kommentarer :

 1. Fint med lila, undrar om det hade blivit ännu snyggare med underkläder? :-)

  SvaraRadera
 2. Helt okej, men känns inte jättespännande.

  SvaraRadera
 3. Inte så dumt - om man gillar lila dvs ;)
  Hoppas du hade en trevlig tur med MG:n! Avis som 17 här! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är alltid trevligt med små MG turer :) Jag är så himla glad att vi har vår lilla bil nu.

   Radera
 4. Jag tycker det ser jättesnyggt ut! Men så har jag ju å andra sidan en längtan efter ljusa lack just nu, inte mörka.

  Du har förövirgt fått ett award av mig.

  SvaraRadera
 5. Verkligen ett lack i min smak :) Jättefint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är fint, men jag vet inte riktigt varför det inte klickade helt med mig.

   Radera
 6. Inte min smak alls faktiskt, kan ha att göra att det är så skirt.. Kanske om man hade ett underklädeslack? Svart skulle nog framhäva lacket bättre. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Njae, är inte helt säker med att lägga svart under, men kanske skulle ta och testa.

   Radera
 7. Känns som vad jag i mitt huvud tänker som "helena-lila", dock känns det som en färg som man kanske är mer sugen på vårvintern eller våren.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju det som är så konstigt! Det är ju verkligen ett Helena lila lack, så varför gillar jag inte det här supermycket??

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!