måndag 5 augusti 2013

Mentality - Eeny Stamping

Nästan alla bilder jag sett med det här lacket som stamping lack har varit på en mörk bakgrund så just därför var jag ju givetvis tvungen att testa på något ljust istället.

Den här gången tog jag Zoya Purity som bas. Ett vitt krämlack. Eeny är svagt duokromt det är guldigt och rosaaktigt och jag blev lite överraskande sugen på en riktigt flickig manikyr. Så fram med Bundle Monster platta BM314 och lite blommor (igen). Motivet var faktiskt lite knepigt att få upp på stämpeln. Och jag är rätt säker på att det inte har med lacket att göra, för det kändes precis som de andra Mentality lacken väldigt bra att jobba med. 

Resultatet blev en manikyr som får mig att tänka på bröllop. En krispig, skir och feminin manikyr som jag mycket väl skulle kunna se på en brud. 

Almost all the pictures I've seen with this polish used for stamping has been on a dark background so just because that I was curious to se how it would look over a lighter background.

This time I took Zoya Purity as the base. A white cream polish. Eeny is slightly duochrome it shifts between gold and pink. I was a little surprisingly craving a really girly manicure. So I found a pattern on a Bundle Monster plate (BM314) with flowers (again). The design was actually a bit tricky to get up on the stamp. And I'm pretty sure that it does not have to do with the polish, it felt just like the other Mentality stamping polishes, very good to work with.

The result was a manicure that makes me think of weddings. A crisp, sheer and feminine manicure that I could very well see on a bride.

19 kommentarer :

 1. Supersött. Det är inte lätt att stämpla så jag är imponerad. Har några plattor hemma men tycker aldrig det blir bra när jag testar så de ligger bara och dammar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då är det nog dags att du plockar fram och börjar öva tycker jag.

   Radera
 2. Snyggt! Jag vill också bli bra på stamping känner jag! :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är bara att öva som gäller så rätt som det är så sitter det.

   Radera
 3. Jättefint (igen)! Du har verkligen lyckats med de här Mentality-stämplingarna!

  SvaraRadera
 4. Åhh såå stilrent och vackert, får också tankar på bröllop. :-)

  SvaraRadera
 5. Jättefint, platsar klart på en brud.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det gör ju det! Och jag som gifte mig med "nakna" naglar!

   Radera
 6. Riktigt fint. Jag har bara testat att stampa en gång, blev sådär. Inte riktigt som din manikyr som just var min inspiration (rosor var det då) men skam den som ger sig. :)

  SvaraRadera
 7. Helt perfekt till en brud:) kanske borde testa mina plattor någon gång

  SvaraRadera
 8. Väldigt fint Helena! Det här lacket kommer inom kort att finnas att köpa i Sverige :)

  SvaraRadera
 9. Jättesnyggt! Håller med om att det verkligen kan funka som bröllopsmanikyr.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!