fredag 9 augusti 2013

Holofredag med A-England Rose Bower

Ett ganska så sent inlägg blidde det idag. Själv har jag och en kär vän varit på Make Up Store på sminkkurs. Trodde nog aldrig att jag skulle sitta med röd ögonskugga och faktiskt tycka att det ser riktigt snyggt ut på mig själv. Fast som vanligt blir man nedtagen på jorden rätt fort när man kommer hem och yngsta sonen blänger på mig och säger att jag ser läskig ut! Nåja, vi hade kul i alla fall.

Något annat som jag tyckte var väldigt kul var att måla med A-England Rose Bower som jag har på naglarna idag. Som vanligt på ett A-England lack så var formulan alldeles utmärkt. I mitt tycke i alla fall. Jag gillar ju både den något tjockare formulan och borsten på dom här. Två lager med bra torktid är vad jag har på. På bilderna ser ni dessutom lacket utan topplack.

Rose Bower är ett rött lack med ganska mycket dragning åt rosa, men där finns även lite lila i det. Först när jag fick det på naglarna tyckte jag det kändes för ljust och lite för rosatonat, men det gick fort om. Tycker det här är väldigt fint och visst är det holografiskt även om det inte är det som framkommer mest i lacket. Efter att ha haft det på större delen av dagen så kan jag konstatera att det är ett mycket vackert lack. Ett som jag är glad att jag har i mina ägor. Det här är då också dagens bidrag till Skimmerskuggans holofredag.

Är man sugen på det här eller något annat ur Burne-Jones kollektionen från A-England så finns det hos Edgy Polish. Där Katarina firar 500 följare på Facebook genom att från kl 18.00 9/8 till 18.00 10/8 skicka med ett fullstort överraskningslack i alla beställningar på 500 kronor. Beställer man för 1000 så följer det även med en av Edgys egna snygga glasfiler. Dessutom är det 10% på alla orders just nu, som lite kompensation för att dom tidigast blir skickade den 12/8.A quite as late posts from me today. Me and a dear friend has been at Make Up Store on a makeup course. I don't think I ever would have imagined myself with red eye shadow and actually think it looks really nice on. Though, as usual, I was taken down to earth pretty quickly when I got home and the youngest son stared at me and said that I look scary! Oh well, we had fun anyway.

Something else that I thought was really fun was to paint with A-England Rose Bower that I have on my nails today. As usual with the A-England polishes the formula was perfect. In my opinion anyway. I do like both the slightly thicker formula and the brush on these. Two layers with good drying time is what I have on. In the pictures you can see the polish without topcoat.

Rose Bower is a red polish with pretty much hint of pink, but there are also some purple in it. At first when I got it on my nails, I thought it felt too bright and a little too pink toned, but I quickly changed my mind. I think this is very nice and it there certainly is some holographic effect in it even though it's not that strong. Having had it on for most of the day I can honestly say that it is a very beautiful polish. One that I am glad that I have in my stash. This is then also today's contribution to Skimmerskuggans holofriday​​.

If you feel like you want to buy this or anything else from Burne-Jones collection from A-England you can find them at Edgy Polish. Katarina is celebrating 500 followers on Facebook. So from 6 pm (swedish time) today to 6 pm tomorrow the 10th she will give everyone that buys for 500SEK (77USD) a surprise fullsize polish in the shipment. And if you buy for 1000SEK (154USD) you will also get Edgy Polishes very own glasfile.  Moreover, it is 10% on all orders right now, as compensation for not being able to ship anything until the 12th of August.

35 kommentarer :

 1. Oh, my god vad vackert det är! :O

  SvaraRadera
 2. What a lovely lovely polish!!! And I can't wear red eye shadow... Or maybe I don't know how? Don't listen to your so , what do men know!?? Haha :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. I had no idea that I could do that either! But it looked good and I'm even thinking of buying one.

   Radera
 3. Det är riktigt snyggt!! Jag måste nog ha några A-Englands till :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. A-England kan jag nog inte få för många av. Eller faktiskt för Gothic lacken tyckte jag inte så mycket om.

   Radera
 4. Det här är så snyggt! Jag vill också ha det. Satt och la lack i en varukorg på Edgy Polish morse, bland annat denna. Bestämde mig dock för att jag hade handlat min andel lack för denna månad...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har absolut handlat färdigt för ett tag, måste använde en större del av mina otestade innan jag får fylla på igen.

   Radera
 5. Jag har det lacket, och det är så snyggt! Jag gillar A Englands formula, superbra att lacka med!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker också det. Täcker lätt med två lager och bra pensel. Precis som det ska vara.

   Radera
 6. Åh, du passade toppenbra i detta! :) Härligt lack.

  SvaraRadera
 7. I love this one myself, so gorgeous!!

  SvaraRadera
 8. I think it's very pretty. But I've given that entire collection a miss :/

  SvaraRadera
 9. Fantastiskt lack! OCh jag funderar på hur jag skall kunna hålla mig ifrån det där erbjudandet, så himla bra ju!

  SvaraRadera
 10. Ett helt uuuuuuunderbart lack, sååå fin färg. :-)

  SvaraRadera
 11. Svar
  1. Tack! Jag hade solen på min sida den dagen jag fotade :)

   Radera
 12. Grymt snyggt lack. Ett par vit-transparenta onestroke blommor på det och jag vore såld. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag måste lära mig att göra sådana där! Har beställt lite bättre akrylfärg, så sen ska det övas :)

   Radera
 13. Det ser helt underbart ut! Och jag som borde spara på pengarna nu.. det är svårt med lockande bilder som dessa =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, visst är det! Nåja, det här är ju troligen ett lack som kommer finnas med i sortimentet ett tag till så du kan nog vänta lite.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!