söndag 18 augusti 2013

Darling Diva Polish - Tipsy

Darling Diva Polish Tipsy är ett väldigt speciellt lack. På två sätt faktiskt. Dels för att jag har fått det av Katarina på Edgy Polish och för att det är ett lack specialgjort för Edgy Polish.

Det säljs alltså inte på något annat ställe vad jag känner till i alla fall.

Jag måste erkänna att jag först kände mig lite tveksam till det här lacket. I flaskan ser färgen lite för korallig ut för att riktigt locka mig, men sen tipsade Katarina mig om att lägga det över ett vitt lack och hoppsan vilken skillnad det blev!

Lacket består av en orange crelly bas med massor av cirkelglitter i olika färger. Cirkelglitter är något som jag gillar mycket. Jag har ju då som sagt lagt det här över vitt för att få fram lite starkare orange färg på det. Tre lager har jag använt mig av. Det var lätt att applicera och man behövde absolut inte gräva för att få upp något av de större glittren.

Jag tycker det här är mycket finare på nageln än i flaskan. Ett riktigt kul lack i mina ögon. Och som sagt något som man inte kan få tag på överallt tycker jag känns kul.

Vill man få tag på det här så finns det på Edgy Polish för 100 SEK.


 Darling Diva Polish Tipsy is a very special polish to me. In two ways actually. Partly because I've got it from Katarina at Edgy Polish and because it's a polish custom made for Edgy Polish.

You can only buy it from Edgy Polish.

I must admit that at first I felt a little hesitant about this polish. In the bottle the color looks a little too coral out to really attract me, but then Katarina gave me a tips to paint it over a white polish and whoops what a difference it made!

The lacquer consists of an orange crelly base with lots of circular glitter in different colors. Circle Glitter is something that I like very much. I have then as I said put this over white to bring out a little stronger orange color on it. I've used three layers. It was easy to apply and you did absolutely not have to dig to get up some of the larger glitters.

I think this is much prettier on the nail than in the bottle. A really fun polish in my eyes. And as I said something that you can not get in every store and something that not everybody else has is always a good thing. 

If you want to get hold of this, there are for sale at Edgy Polish for 100 SEK.26 kommentarer :

 1. Wow! Har aldrig sett något som liknar det! Jättehäftigt!

  SvaraRadera
 2. Nja jag är inte övertygad, men kul med ett lack som är specialgjort för edgypolish! Jag skulle vilja se det ensamt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att det är snyggar med bara två lager.

   Radera
 3. Jag gillar det! Lite annorlunda men ack så ballt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar det just för att det är annorlunda.

   Radera
 4. That is bright and super fun, makes me smile :)

  SvaraRadera
 5. Sååååå läckert och en färg man blir glad av verkligen. :-)

  SvaraRadera
 6. Nej, jag gillar tyvärr inte detta. Tycker det ser klumpigt ut och glittren verkar drunkna rätt mycket i basen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan ju inte tycka om allt! Och jag kan hålla med om att det blev lite klumpigt. Tror två lager hade varit bättre kanske.

   Radera
 7. Jättefint! Vilken härlig färg, den ser absolut inte korall ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Över vitt blev det allt annat än koralligt :)

   Radera
 8. Häftigt med ett så unikt lack. Det kittlar inte mina smaklökar men kul att du gillar det. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske inte något som jag valt i första hand, men jag är glad att jag har det.

   Radera
 9. Kul att du gillade det Helena! Det gör sig bra över vitt! Fast för min del tycker jag ett eller max två lager räcker bra för att det inte ska bli för tjockt med glitter. De passar även bra ovanpå ett annat knalligt orange lack, som till exempel Glitter Gal´s Calypso Orange!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror du har rätt i att det blev lite mycket lager, ska absolut testa över ett orange lack också.

   Radera
 10. Kul med såpass unika lack! Jag är inget fan av varken cirkelglitter eller orange, men älskar tanken med lacket!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar ju både cirklar och orange så det här är kul :)

   Radera
 11. Förlåt men jag tyckte detta var avskyvärt... Ingenting för mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du behöver absolut inte be om förlåtelse. Smaken är ju som baken och det är ju en himlans tur det :)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!