söndag 11 augusti 2013

American Apparel - Neon Orange

Vi fortsätter med lite neon! Den här gången med ett förfärligt illa målat American Apparel Neon Orange. För lacket är det absolut inget fel på. Varken färg eller egenskaper. Nä, Johansson ska inte sitta och måla vid 10 på kvällen i taskigt lysa. Sånt upptäcks sedan när man dagen efter ska fota! Nåja, ni får stå ut med små skavanker och njuta av färgen istället.

En riktigt härligt lysande orangegul färg är vad det är. Det är ingen större risk att man inte syns om man har den här på sig. Jag valde att lägga även denna över vitt. Och även den här gången tog jag tre lager av neonen sen. Dock täcker det här riktigt bra. Det enda stället man ser det vita är i kanten där jag slarvat. Lacket var ganska strimmigt innan jag la på ett lager med Seche, men jag tycker att det försvann helt när jag la på topplacket.

Mitt första möte med American Apparel slutade bra tycker jag. Skulle gärna lägga vantarna på det gröna neonlacket.


We continue with another neon polish! This time with an very bad applicated American Apparel Neon Orange. There is absolutely nothing wrong with the polish. Neither the color or formula. Nah, Johansson shouldn't sit up and paint at 10 at night in lousy light. Those things shows when you take your nice outdoor pictures the next day! Well, you have to put up with small flaws and enjoy the color instead.

A really lovely bright orange color is what it is. I would lie to you if I would say that this is a discreet polish, no you will most likely get som attention with this on. I chose to apply this over a white base to make the color stand out as much as possible. And also this time I took three layers of the neon. However, this covers really well. The only place you see the whites are at the edge where I botched. The polish was pretty streaky before I put on a coat of Seche, but I think it disappeared really well when I put on the topcoat.

My first encounter with American Apparel ended well I think. Would love to get my hands on the green neon as well.

16 kommentarer :

 1. Härlig färg!! O det där att lacka i dålig belysning är ingen bra ide har jag oxå märkt ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det är ju inte det och ändå gör man det gång på gång!

   Radera
 2. Vilken härlig neon! Den blev jag allt lite sugen på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är jättehärlig och jag är ju som sagt sugen på den gröna från AA.

   Radera
 3. Wow, vilken underbar neonfärg. Tycker man blir så glad av neonfärger. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag också. Kan lysa upp vilken deppdag som helst.

   Radera
 4. Det här är så galet snyggt! Jag tycker definitivt att du skaffa det gröna också, det är min favorit i den neongröna kategorin.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska nog ta och slå till rätt som det är :)

   Radera
 5. Det ser verkligen lysande ut!

  SvaraRadera
 6. Åh, jag gillar den. Jag är dock mer sugen på den gröna..

  Jag har en teori på det där med den vita kanten också. Ibland när jag målar på ett färgat udnerlack, typ vitt i det här fallet, och sedan drar Seche Vite på, så dras färgen upp längs nageln, ungefär som en tipwear men tvärtom eller nåt.. Trodde ocks ett antal gånger att jag målat slarvigt i dålg belysning, men en gång så fotograferade jag perfekt målade naglar på kvällen och på morgonen såg de ut såhär ungefär.. Så det BEHÖVER inte vara du som slarvat med appliceringen.. ;)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!