lördag 31 augusti 2013

Ert val / Readers Choice! - China Glaze Man Hunt

Äntligen helg igen! Jag har en kul helg framför mig med både kräftskiva och studentfirande?!

Dessutom har jag ett lack att visa er som ni valde åt mig förra veckan. Valet stod mellan China Glaze Man Hunt, Kicks Brownish Bazar och Misa Wishing on a star. Det var en ganska tät kamp som till slut Man Hunt vann.

Detta helt underbara Royal blå krämlacket som kom ut förra sommaren och det är nästan precis ett år sedan jag visade det sist. Jag tycker verkligen så himla mycket om den här färgen. Ett enkelt lack, javisst, inget skimmer, holo eller glitter. Och jag tror att det är just det som jag tycker om. Det är ju inte någon diskret färg, men ändå vilsam på något sätt.

Formulan är dessutom mycket trevlig, vilket jag inte riktigt tyckte förra gången. Då upplevde jag den som något rinnig, undrar om det helt enkelt är så att jag vant mig vid China Glaze formula? Jag har två lager på som torkade helt ok. Ett lager seche också.

Ny omröstning under bilderna som vanligt, men resultatet kommer dröja lite eftersom jag kommer att ha ett tema på bloggen närmaste veckorna. Mer om det imorgon och måndag.

Finally weekend again! I expect to have a weekend ahead of me with both crayfish party and graduation celebration?!

Also, I have a polish to show you that you elected for me last week. The choice was between China Glaze Man Hunt,  Kicks Brownish Bazar and Misa Wishing on a star. It was a pretty tight battle that Man Hunt finally won.

This absolutely gorgeous royal blue creme polish that came out last summer and it's almost exactly a year ago  since I showed it last time. I really like this color so much. A simple color, yes, no shimmer, glitter or holo. And I think that's just what I like about it. It's not a subtle color, yet restful in any way.

The formula is also very nice, which I didn't think last time. Then I experienced it as something runny, I wonder if it is simply that I got used to China Glaze formula since then? I have two coats on that dried quite ok. And a layer of seche on top.

There is a new Poll below the pictures as usual, but the results will take some time because I will have a theme on the blog the upcoming weeks. More about that tomorrow and on Monday.

9 kommentarer :

 1. Mycket vacker! De här blåa nyanserna är så harmoniska :)

  SvaraRadera
 2. Love this blue!! Can't believe I don't have it yet!

  SvaraRadera
 3. Underbart och får mig att vilja lacka blått, så det ska jag nog göra :)

  SvaraRadera
 4. Inte dumt allt faktiskt! Gillar den! Ska bli spännande att se vad du hittat på nu ;)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!