tisdag 6 augusti 2013

Essie - Aruba Blue

Ibland känns det bra dumt att ha väntat länge med att använda ett visst lack. Just det här lacket är ett sånt. Anledningen är att jag fick det här i julklapp av yngsta grabben! Hur kan jag vara så taskig att jag låter något som han valt ut på alldeles egen hand bara stå ända tills Augusti? Och när det dessutom är så himla fint som det här är?

Essie Aruba Blue ett helt ljuvligt blått skimmer lack. Något lite frostigt torkar det faktiskt, men med ett bra topplack som t.ex Seche som jag tog på så blir det helt fantastiskt fint. Två lager med en riktigt bra formula och i mitt var det den breda Essie penslen. Det ni ser på bilderna är som det blev helt utan någon städning. Alltså trivdes jag med både pensel och formula.

Kan också tillägga att det här var skitsnyggt till korta vita linnebyxor och ett kornblått linne. Idag får ni också en liten extra bild från min ampel som hänger vid vårt uterum.







Sometimes it feels rather silly to have waited a long time to use a certain polish. This particular polish is one of those. The reason is that I got this as a Christmas gift from my youngest son! How can I be so mean to let this stand so long. He picked this out all by himself and I have waited to use it until now! And for no reason because I really love this shade. 

Essie Aruba Blue an absolutely adorable blue shimmer paint. Dries a bit frosty but nothing that shows with a good top coat on top. I used Seche and the result is amazing! Two layers with a really good formula and with the wider Essie brush that I like a lot.  What you see in the pictures is what it looked like after application. Absolutely no cleaning up was needed. So I'm very pleased with both brush and formula.

Can also tell you that this looked great to white linen trousers and a cornflower blue top. Today, you also get a little extra picture from my hanging basket.

18 kommentarer :

 1. It's one of the really beautiful blue polishes....

  SvaraRadera
 2. Mmm en underbar blå nyans verkligen och jag kan tänka mig att det såg fabulous ut tillsammans med vita byxor och blått linne....:-)

  SvaraRadera
 3. Härlig och fin blå! :D Tänk att man sparar juveler ibland!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det konstigt. Eller är det för att min vill spara det bästa till sist.

   Radera
 4. Jag bytte bort det här innan jag ens hade testat det för cirka fyra år sen. Dumt, för det ser ju förbaskat fint ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, fast så där gör man ju ibland. Det ser inte så speciellt ut i flaskan liksom.

   Radera
 5. Jättefint, även blomman:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blomman är superfin. Och det blommor något otroligt mycket just nu också.

   Radera
 6. Jättesnyggt även utan Mario! Och jättefin Petunia med, jag gillar ju sånna. Ovanlig färg dessutom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Petunior är fina och tacksamma. En av de få blommorna som jag klarar av att få att överleva.

   Radera
 7. Ser jättesnyggt ut! Och vad gulligt av din son:) Jag har några pigment som jag fick av Erik att blanda i lack i födelsedagspresent, känner att jag måste sticka iväg och köpa klarlack och testa dem snarast, har vart lite taskig med det också..

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!