torsdag 15 augusti 2013

Something very ugly!

Jag lär mig aldrig! Nej, för nu har jag återigen låtit mina barn bestämma färger och mönster på naglarna och vet ni vad et värsta är? Jag tror inte det här är sista gången heller, för snart fyller äldste grabben år och då brukar dom ju få bestämma vad jag ska ha för något på klorna.

Måste förresten berätta att jag och familjen var på en liten dagsutflykt till Köpenhamn igår och med mig hem hade jag Chanel Taboo. Matas, kul affär!

Nå i alla fall. Grabbarna fick fria händer bland mina lacklådor och plockar då fram L.A Girl Brites Lazer Beam (som jag visade i tisdags), China Glaze Yellow Polka Dot Bikini och Sally Hansen Fuzz-Sea. Säger sen till mig att Lazer Beam ska vara bas, det ska vara gula prickar och någon typ av gradient av Fuzz-Sea. Jo, tjena! Låter ju som en lovande kombo.

Dom var mycket nöjda med resultatet medans mamman (lilla jag) kände att det här tror jag inte jag går utanför huset med. Omdömmet var att det skulle varit mer av Fuzz-Sea. Som  förresten var lite små knepig att få så mycket på samma ställe med.

Vad tycker ni om det här?


I never learn! No, for I have once again let my children decide colors and patterns on my nails and you know what's the worsts? I don't think this is the last time either, because the eldest one have his birthday very soon and I usually lets the birthday kid decide what to wear on my nails. 

By the way I gotta tell you that I and the family were on a little day trip to Copenhagen yesterday and with me home, I had Chanel Taboo. Why don't we have Matas shops here in Sweden!

Well in any case. I gave the guys free hands among my lacquer boxes and they picked up LA Girl Brites Lazer Beam (which I showed this Tuesday), China Glaze Yellow Polka Dot Bikini and Sally Hansen Fuzz-Sea. Telling me that Lazer Beam will be the base, it should be yellow spots and some type of gradient of Fuzz-Sea. Great! Sounds like a promising combo.

They were very pleased with the results while the mother (me I) might not have chared their enthusiasm. I didn't exactly feel like going outside the house with this. Their judgement was that it should have been more of Fuzz-Sea. That by the way was a little tricky to get as I wanted it. 

What do you think of this?

37 kommentarer :

 1. Alltså jag gillar det! Kanske lite barnsligt men ja, det är så jag vill att det ska vara ;)

  SvaraRadera
 2. Hade nog gillat det mer om det bara var strössel på ;-)
  Matas finns i Malmö med, passar på när jag är hemma i Malmö :-) Häromveckan hittade jag en Nyxpalett för 69 istället för 329 :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det håller jag med dig om, jag mådde nästan lite dåligt när jag la på prickarna ;)

   Trevligt ställe det där. Får nog bli mer Malmö och Köpenhamnsbesök.

   Radera
 3. Hihi ja kanske inte det bästa du gjort. Jag hade nog gillat det utan de gula prickarna. :-)

  SvaraRadera
 4. Jag blir glad av det här, ser ut som ett barnkalas! :-)
  Fast visst, du har gjort snyggare.

  SvaraRadera
 5. Jag kan tänka mig att flera i min närhet hade kunnat välja klart värre!
  Det är fint tycker jag nog, är svag för starka färger :) Kontrasten mellan de relativt stora prickarna och de små strängglittrena kanske är lite för stor dock? Har också köpt ett par "feather"lack som jag är osäker på hur de passar bäst att använda :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Feather är nog inte riktigt min grej. Det här har jag fått och samtidigt är det ju kul att testa något som man troligen inte köpt själv.

   Radera
 6. It looks like an ice cream from Tivoli! :)
  I've seen a Matas in Malmö :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. So I've heard. I'm not in Malmö to often either. But it only takes like 2-2½ hour by train so I think I need to go more often :)

   Radera
 7. Haha, det är ju underbart! Och vilken underbar mamma du är som låter grabbarna välja, och även lägger ner så mycket själ i det ♥ Tack för att du delade med dig!

  SvaraRadera
 8. Hahaha, you are too funny - I like it a lot!

  SvaraRadera
 9. Hehe, ja lite fult är det kanske - men också roligt! Och det är väl minst lika viktigt som att det ska vara snyggt ibland.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ibland måste man bjuda på sig själv lite och göra sånt som gör andra glada också.

   Radera
 10. Hehe, ja lite fult är det väl - men också roligt! Din manikyr satte ett leende på mina läppar iaf. :-)

  SvaraRadera
 11. Haha, den är ju glad och rolig!

  SvaraRadera
 12. Strösslet är inte så dumt men prickarna, nja:) kreativa barn iallafall.

  SvaraRadera
 13. Haha, tycker att det ser lite ut som jordgubbar från rymden eller något^^ Kanske inte så snyggt, men ganska så kul! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är alltså så här rymdjordgubbar ser ut! Det kan liksom vara bra att veta :)

   Radera
 14. Haha. Det var ju jätteroligt. Av någon underlig anledning blev jag sugen på glass... ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkar vara något genomgående, att man blir sugen på glass alltså :)

   Radera
 15. Haha, kan man låna dem när det ideérna tryter? Hade nog kört på samma bas, sedan en bakvänd gradient (från nagelbandet och neråt) med fuzz lacket o så någon slags ram med prickarna hm, hade nog dock föredragit vitt eller svart till det. :)

  SvaraRadera
 16. Hur kul som helst! :D Den är knasig men man blir glad av den + att man blir sugen på glass/godis! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Glada och starka färger är det ju i alla fall!

   Radera
 17. Men det var ju hur kul som helst Helena! Fantastifullt och annorlunda! Barn är fria i tanken, det borde vi vuxna också tillåta oss att vara lite oftare... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi vuxna är ofta lite tråkiga faktiskt. Mina barn är extremt fria i tanken när det gäller knasiga idéer i alla fall.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!