måndag 12 augusti 2013

Sky Bower!

Jag kände på en gång att A-England Rose Bower skulle passa utmärkt att göra någon typ av gradient på. Sagt och gjort jag började leta lämpliga kandidater till detta. Sonen plockade fram neongrönt, neonrosa och gula lack. Inte något jag kände jag ville mörda det här vackra lacket med.

Istället tog jag ett annat väldigt vackert lack och la en sträng av uppe på nagelkanten och drog sen ner till en gradient med borsten. Lacket jag använt mig av är China Glaze Skyscraper. Tyckte nog att dom här gifte sig rätt bra ihop.

Bra idé eller är Rose Bower finare för sig själv? Nu ska jag ta och baka Nutellacookies.
I felt at once that A-England Rose Bower would fit perfectly to make some kind of gradient on. Said and done, I started looking for suitable candidates for this. My son picked up neon green, neon pink and yellow polishes as suggestions. Not something I felt I wanted to kill this beautiful polish with.

Instead, I took another very beautiful paint and added a string on top of the nail edge and pulled it down to a gradient with the brush. The polish I used is China Glaze Skyscraper. My judgment is that these two worked pretty well together.

Good idea or are Rose Bower better on its own? Now I off to make some cookies.

16 kommentarer :

 1. Tjusig gradient! Borde absolut testa Skyscraper igen!

  SvaraRadera
 2. Jag älskar ju rött och blått tillsammans så det här går såklart hem hos mig! :-)

  SvaraRadera
 3. Riktigt snyggt!!
  Vad är det för borste du använder? Å kan man få receptet på kakorna? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har använt borsten på Skyscraper lacket! Ska försöka att fixa över receptet till dig :)

   Radera
 4. It's beautiful both ways I think - great mani :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. A great polish is always nice no matter what you do with it :)

   Radera
 5. Det där var ju supersnyggt! Jättefin färgkombination!

  SvaraRadera
 6. Vacker kombination! Va kreativ du är :)

  /Sanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag kan aldrig lägga på ett lack utan att fundera på vad man mer skulle kunna hitta på med det :)

   Radera
 7. Nutella cookies? That sounds delicious! :)
  I like the gradient too! :D

  SvaraRadera
 8. På ena nageln tycker jag att din gradient ser lite ut som en skyline :) Riktigt fint! Längtar till mina nagellack som just nu står i ett förråd, då ska jag plocka fram skyscraper <3

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!