torsdag 29 augusti 2013

Bootie Babe - Wide Backside

Jag hade otroligt höga förhoppningar på dom här lacken. För vad jag vet så är väldigt många av dom dupes till Nubar lack och dom Nubar jag har provat har varit mycket trevliga att lacka med.

Nu vet jag inte alls vad det här ska vara dupe till, men jag hoppas att det inte är samma formula på Nubar varianten som på Bootie Babe Wide Backside för den var inte kul!

Men om vi börjar med anledningen till att jag köpte just det här lacket så är det så att när jag var yngre och bodde hemma med mina två äldre bröder så retade dom mig alltid för min breda backsida. Så direkt när jag fick syn på det här lacket så kände jag att det där måste jag ju ha. Givetvis för att flaskorna är kul och namnet fick mig att tänka på mina bröder, men också för att det var ju en riktigt läcker grön färg på det också.

Och det är det. Giftgrön rolig och glad grönfärg, men då är vi tillbaka till det här med formulan igen. Oj, oj rinnig, flammig och skir. Vad ska jag säga för positivt? Jo, penslen var bra. Jag har fyra lager på och över det Seche. Utan Sechet vill ni inte ens se det här. Torktiden var faktiskt inte heller så bra.

Nu är det ju så att jag har läst på många andra bloggar om andra lack från märket där man inte klagat på formulan alls, så jag sätter mitt hopp till dom andra två små rumporna som jag inte testat ännu.I had incredibly high hopes for this paint. For what I know, lots of these are dupes to Nubar polishes and judging from thet Nubars I've tried they have been very nice to paint with.

I don't exactly know what Nubar polish this is dupe for, but I hope it's not the same formula on the Nubar variant of Bootie Babe Wide Backside for it was not fun!

But if we start with the reason I bought this specific polish it's that when I was younger and lived at home with my two older brothers they always used to tease me about what they said large back side. As soon as I saw the name of this polish I felt I had to have it. One reason is that the bottle is fun, and the name made ​​me think of my brothers, but also because it was a really delicious green polish too.

And it really is. Poison Green,  funny and cheerful green color, but then we're back to this with the formula again. Oh, oh runny, blotchy and sheer. What should I say is positive? Well, the brush was good. I have four layers on and over that a layer of Seche. Without that layer of Seche I don't think I would even had shown you this. The drying time was actually not that good either.

Now it just so happens that I have read on other blogs about other polishes from Bootie Babe and they have not complained about the formula at all, so I put my hope in the other two small bums that I have and not tested yet.

16 kommentarer :

 1. Härlig färg! Dock håller jag med dig, 4 laget på ett krämlack är för mycket. Men jag har också hört att Bootie Babe ska ha bra formulor, så det kanske var en dålig flaska bara :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag tror och hoppas att jag fick ett måndagsexemplar.

   Radera
 2. När man ser dina bilder, ser man inte att det varit besvär med det åtminstone. Och färgen är supertjusig.

  Jag har Junk in Da Trunk på naglarna nu, och det var mycket lätt att hantera.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag får nog testa igen och se om jag tycker likadant en gång till.

   Radera
 3. Åh vad tråkigt med formulan. Jag har inte alls märkt av något rinnigt, nästan mer åt det tjockare hållet istället. Men en läcker grön nyans verkligen. :-)

  SvaraRadera
 4. Härlig färg och utifrån bilderna syns inte ens problemen du haft! Så knasigt det kan vara ibland :) Jag har också en rumpa att testa btw! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag valde nog medvetet dom bilderna som det syntes minst på ;)

   Radera
 5. Tråkigt med formulan! Jag har inte köpt några krämlack, hoppas att glitterlacken är lättare att lacka med!

  SvaraRadera
 6. Det syns att formulan var knepig, det ser inte jämnt ut ens efter fyra lager. Trist!

  SvaraRadera
 7. Men vad synd Helena! De färger jag testat av Bootie Babe har jag upplevt som väldigt lätta att lacka med. Hoppas du gillar de andra bättre! Kram Katarina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var lite trist, men dom andra är säkert bättre.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!