torsdag 22 augusti 2013

Pink Thursday Dollish Polish - A Peachy Princess

Dags för lack nummer tre av mina Dollish Polish Super Mario Bros. lack. och även ett lack som gör att jag för en gång skull faktiskt kan vara med på Emmas Pink Thursday.

Även dags för ett av de lacken som jag förväntade mig minst av, men oj så fel jag hade! A Peachy Princess består av en ljusrosa skir bas och sen rosa glitter i olika storlekar och former. Även en del prismatiska små glitter finns det i flaskan. På mina bilder ser det ut som att det är rött glitter också, men det är nog lacket jag använde som bas som gör att det ser ut så.

För att ge er en liten bakgrund till namnet på lacket så är det så här att Peach är en prinsessa som dyker upp i ganska många Nintendo spel. Jag googlade och fick fram att hon för första gången var med i Super Mario Bros från 1985. Peach är inte min favoritkaraktär. En prinsessa som hela tiden blir kidnappad. Njae, inte så spännande kanske, men ändå är hon den figuren som jag brukade välja när någon annan snodde Wario för mig i olika spel.

Tillbaka till lacket. När jag hade China Glaze Fancy Pants på så fick jag en oerhörd lust att testa hur det skulle se ut med A Peachy Princess ovanpå det. Originalplanen var annars att ta fram ett av de få rosa lacken jag har och lägga det över. Det är så jag har sett de flesta bilderna av de här på nätet, men klart man måste testa när man nu fick en liten snilleblixt.

Och vilken bra snilleblixt det var! Jag ska erkänna att jag bara hade swatchat upp Fancy Pants och skulle nu bara testa lite, men det slutade med att jag fixade till andra handen också och hade det här som full manikyr i ett par dagar.

Det var inte helt enkelt att få upp dom lite större fyrkantiga glittren, men å andra sidan precis som med många andra sådana här glitter så är lagom bäst och för mycket av dom ville jag inte ha. En del av de små glittren ser rödaktiga ut över det lila lacket och jag gillar det. Det blev en fantastisk fin glöd i det här. Absolut en av mina bättre kombinationer och något som jag kan tänka mig att bära igen. Ett lager Seche har jag över.
  

Time for polish number three from the Dollish Polish Super Mario Bros..colletion I have. And also a polish that makes me a participant of Emmas Pink Thursday.

This time it's one of the polishes I expected the least of, but wow was I wrong! A Peachy Princess consists of a light pink sheer base and then pink glitter in various sizes and shapes. Even some small prismatic glitter are in the bottle. In my pictures, it looks like it's red glitter too, but it's probably the polish I used as a base that makes it look so.

To give you a little background to the name of the polish this is named after Peach that is a princess who shows up in quite a few Nintendo games. I googled and came up to that her first appernece is in Super Mario Bros. from 1985. Peach is not my favorite character. A princess who always gets kidnapped. Nah, not so exciting, perhaps, but still she is the figure that I used to play as when someone else stole Wario for me in different games.

Back to the polish. When I had China Glaze Fancy Pants on I got a tremendous desire to test how A Peachy princess would look on top of it. Original plan was otherwise to use one of the few pink polishes I have as the base for this. That's how I've seen most of the pictures of it online, but clearly I had to test something else and that was a small flash of genius.

For this turned out so awesome! I'll admit that I had only swatched up Fancy Pants on one hand and would just try this for a test, but it ended up with me doing a full manicure of it that was on for a couple of days!

It was not easy to get up a the square glitters from the bottle, but on the other hand, just as with many other polishes it's sometimes best with no so much of these. Some of the small glitters looks like they are reddish, but that is just a vision that the purple polish I have as a base makes and I like it. It was a stunning nice glow in this. Absolutely one of my better combinations and one that I can think of to wear again. One layer of Seche on top.

15 kommentarer :

 1. Det är verkligen en hit! Jag tycker att de flesta Super Mario-lacken har varit superfina hittills :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har också gillat dom, får hoppas att resten är lika bra :)

   Radera
 2. Snyggt! Jag gillar verkligen färgkombon! :)

  SvaraRadera
 3. Vilken underbar kombination det blev. Såååå snyggt! :-)

  SvaraRadera
 4. Svar
  1. I think so too! I love the way it pops up from the purple base.

   Radera
 5. Det här var mycket bättre än över rosa! Riktigt fint faktiskt. :-)

  SvaraRadera
 6. Så fin lack, kul att du var med i torsdags!
  Nu finns alla andra deltagare upp på bloggen om du vill se dem :)

  SvaraRadera
 7. Så snyggt det blev över lila! Det måste jag absolut testa jag också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag! Jag är kanonnöjd med hur det blev.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!