söndag 18 mars 2012

Nailart Sunday Music for my nails!

God Söndag på er allihopa!

Idag ska jag bjuda er på ett litet musikstycke. Jag har tyvärr ingen aning om vad det är för musik, så jag tycker att var och en kan få bestämma själva vad man vill få det till.

I botten är det fyra lager med China Glaze White Out (hur den ser ut själv utan mönster får ni se en annan dag). Ett lager med Seche Vite för att jämna ut det vita och över detta har jag använt mig av Konad svart speciallack och Konad bricka nr M73.

Nästa gång jag gör någon typ av Stamping ska jag börja stämpla på högerhanden eftersom det alltid blir bäst på den handen man gör sist! Inte för att det blev direkt dåligt på vänster, men liksom bättre på höger. Fast å andra sidan så är det ju höger man använder mest (jag i alla fall) så då syns den ju mest. Fast foton tas normalt på vänster.

Det jag också lärt mig av denna gångens stamping är att ta det piano (kunde inte låta bli...). Alltså gör inte sånt här när du är stressad eller inte känner för det. Chansen att det inte blir bra är överhängande. Igår kväll var jag lugn och sugen på att testa mina noter. Och då blev det också bra.Som ni ser blev det lite mindre bra på vänster men helt ok enligt mig!

Jag gillar det här jättemycket. En kul idé som jag dedikerar till min musikälskande granne som faktiskt vann över oss i grannfejden. Annica det här din vinstmanikyr :)

Vad tycks och vad är er favoritmusik att lyssna till när ni lackar om?


Today I offer you a small piece of music. Unfortunately I have no idea what kind of music it is, so I think that everyone can decide for themselves what they would like it to be.

As basecolour there are four layers with China Glaze White Out (what it looks like without patterns I will show you another day). A layer of Seche Vite to smooth out the white and over that I have used the black Konad special polish and Konad plate No. M73.

Next time I make some type of stamping I'll start stamping on the left hand because the best resault is always at the hand you do last! Not that it was bad on the right, but better on the left

I really like this manicure. It's fun and playful. 

What do you think and what is your favourite music to listen to when you do your nails?

9 kommentarer :

 1. Svar
  1. Japp, fast inget som får sitta kvar så värst länge. Brukar tröttna på gulliga saker :)

   Radera
 2. Sött! Jag har just skickat efter mitt första Konad, och funderade på att skicka efter just denna bricka.. riktigt fint!
  Jag brukar kolla på Star Trek när jag lackar :D

  SvaraRadera
 3. Such a beautiful mani! Love it! I was thinking of making it for a while, but it never turned out well:)

  SvaraRadera
 4. Riktigt snygg, stämplingen ser jätte fin ut:) Sällan jag lyssnar på musik när jag lackar om, allt som oftast står TV:n på i bakgrunden med någon rolig serie typ Big Bang Theory:)

  SvaraRadera
 5. This is so awesome!!! I could probably even wear this to work!!!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!