onsdag 21 mars 2012

NOX Twillight Black Tie

Jag säger som Gert Fylking: Äntligen!

Och med detta menar jag att äntligen har jag fått ett svart lack som man inte behöver lägga 3-4 lager för att det ska bli opakt och vackert. Black Tie har jag läst om på andra bloggar och de flesta har varit väldigt positiva, så jag tänkte att det borde nog vara värt att prova.

Jag är mycket nöjd, två lager räcker. Opakt glansigt och fint blir det. På bilderna har jag inget topplack på. Helt ok att applicera och korken var skön att hålla i.

För övrigt så får jag väl erkänna att jag inte är drabbad av den totala Twillight hysterin så det är inte därför jag köpte det här. Har inte läst böckerna, tycker filmerna är ok, men inte mer.Jag är nöjd och det känns som att jag kommer att använda olika typer av layering mer nu när jag har ett svart baslack som är enkelt att jobba med.


Lägger med en bild på flaskan också för det är nog den finaste flaskan jag har i min samling.

I've finally found a black polish that you don't need to add 3-4 layers for it to become opaque and beautiful. I've read about Black Tie on other blogs and most have been very positive, so I thought that it would probably be worth trying.

I am very satisfied
, two coats is enough. It becomes opaque glossy and beautiful. In the pictures, I have no top coat on. The formula is fine I had no problems applying it. 

4 kommentarer :

 1. Det här ska jag nog skaffa! Min favorit OPI Black Onyx är nästan slut så jag är på jakt efter ett nytt svart creme.

  SvaraRadera
 2. Får nog ta och klicka hem detta och testa jag oxå nu när du blev så nöjd med det.

  SvaraRadera
 3. Bra och prisvärt 79:- för 17ml inklusive frakten.

  SvaraRadera
 4. Det ser ut som ett bra baslack! Jag använder inte svart så ofta men det ser jättefint ut på dig!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!