tisdag 13 mars 2012

China Glaze Cosmic

China Glaze Cosmic kommer från Speciality Glitter Collection från 2009 om inte jag fattat det hela fel.

Jag hade redan innan läst en hel del negativt om det här lacket på andra bloggar. Och tyvärr så får jag nog sälla mig till gänget som inte är imponerad. Tänk er en bunke med tjära som någon stoppat i fantastiskt fina glitterpartiklar i. Ungefär så känns det att måla med det här. Otroligt tjockt och kletigt. Det skulle ju kunna vara så fint! Men, det kan jag säga att bilderna jag kommer visa överträffar verkligheten.

Lacket går inte att få jämt vilket delvis beror på att det torkar jättesnabbt, något som normalt sett skulle vara bra, men i det här fallet tycker jag inte det. Ytan är gräslig, även med topplack. Hur knottrig som helst. Jag skulle nästan kunna dra mig till att säga att det ser ut som att en treåring målat på det här!

Som ni redan förstått är jag grymt besviken på detta. Det kunde ju varit så fint!

En del av bilderna skäms jag nästan för att visa. Det är verkligen ingen vacker syns. Känns lite som att man varit på stranden och fått massa sand överallt!

 Ser ju rätt trevligt ut på håll.

 Så mycket glitter som bara verkar fastna i flaskan!


På gränsen till att finnas lite Hologlitter i.Har ni några egna erfarenheter av det här lacket? Och vad jag förstått så är Atlantis som är supervackert från samma kollektion. Är det också tjockt och klibbigt?

China Glaze Cosmic comes from Speciality Glitter Collection from 2009, if I understood it right.

I had read a lot of negative about this polish on other blogs. And unfortunately, I will join with the team who is not impressed. Imagine a bowl of tar that someone put some amazing glitter particles in. That is what it feels like to paint with this one. Incredibly thick and messy. It could have been so good! But, I can say that the pictures I will show exceeds the reality.

The polish dries very quickly, something that would normally be good, but in this case I do not think so. The surface is terrible, even with the top coat.I could almost draw me to say that it looks like a three year old painted this!

As you already know, I am sorely disappointed in this. Now I have Isadora Black Galaxy standing unused in my collection. I that will give me the chance to look like I have a black starry sky on my nails.

Some of the pictures I'm almost ashamed to show. It's really not a pretty visible. The surface Feels and looks a bit like you've been on the beach and got lot of sand everywhere!

3 kommentarer :

  1. Jag upplever inte alls Atlantis så. Visst är den lite kladdig men det är inga problem att måla med den. Nu är det ett tag sedan jag använde Cosmic så jag kommer inte ihåg men jag har nog visat det på bloggen. Däremot kommer jag inte ihåg att det var sååå illa, illa visst men det gick var ändå okej att måla med.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skönt att höra att Atlantis inte är sån för den skulle jag kunna tänka mig att köpa in. Vidhåller att Cosmic är som tjära dock. Tråkigt nog.

      Radera

Please leave a comment it means a lot to me!