torsdag 15 mars 2012

China Glaze Agro

Jag är så nöjd med att jag köpte det här lacket.

Alldeles underbart olivgrönt med guldskimmer. Det här är en sån färg som jag med en gång känner mig "hemma" med. Dessutom matchar den mina ögon :)

Lätt att applicera och täcker bra. Jag har två lager på, men målar man riktigt flödigt kan man nog komma undan med ett. Topplack är det också på.

Jag funderade på om jag hade något liknande innan, men kom fram till att jag inte hade det. Det som är närmast i min samling är Zombie Zest, men det är gulare i tonen och med glitter i. Agro kommer jag att hålla hårt i.

Det är så himla fint skimmer i det.

Ursäkta dom röda fingrarna, men med vanlig lampa och blixt blir det sådär.

Bättre att fota inne hos Undulaterna med dagsljuslampan istället.

Många bilder idag, men jag kan helt ärligt säga att lika illa som jag tyckte om Cosmic häromdagen lika bra tycker jag om det här.

Kanske inte precis samma gröna förstås, men ändå!

Visst är det vackert? Har ni köpt några från Hunger Games?

I am so happy that I bought this polish.

Just wonderful olive green with gold shimmer. This is a color that I immediately feel "at home" with. Furthermore it matches my eyes :)

Easy to apply and covers well. I have two layers and topcoat on the pictures.

Do you like it and have you bought any of the Hunger Games polishes?

8 kommentarer :

 1. Åh vad jag vill ha detta, spanat på detta sen det släpptes:) Ska bara vänta in en redig lön så ska detta oxå bli mitt, så vackert:)

  SvaraRadera
 2. Åh, det var verkligen supersnyggt!

  SvaraRadera
 3. Fin grön färg och trevligt skimmer.
  Själv hoppar jag över HG-kollektionen, den var rätt så intetsägande utöver den här och det oranga

  SvaraRadera
 4. Lela håller tummarna för att nästa lön blir nagellacks vänlig :)

  Annika visst är det!

  Cactus jag håller med dig om att flera av lacken kändes tråkiga. Det är som sagt det här Riveting och möjligen Harvest Moon som känns intressanta för mig.

  BrilliantNail den är mycket behaglig. Har gått och tittat nöjt på mina naglar idag.

  SvaraRadera
 5. Vad kostar frakten hos Beautyjoint, jag hittar inte någon uppgift på det? Beräknas den på hur mycket du handlar kanske? Det där fick jag hem från Transdesign med tre andra lack från Hunger Games idag och det ser så fint ut i flaskan. Ångrar nästan att jag lackade med ett av de andra först nu!

  SvaraRadera
 6. Anna, bland bloggar jag följer finns Cactus och på hennes sida finns en superbra guide till vad olika märken kostar och vilka frakter det är på massa olika e-butiker. Hos Beautyjoint verkar det vara både vikt och antal som styr. Kika gärna in till Cactus. Uppe i listen finns det en köpguide och där finns även ett Google dokument med info.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!