fredag 23 mars 2012

Holofredag med Kleancolor Holo Chrome

Fredag igen!

Den här veckan hade jag tänkt att hoppa över holo temat, men eftersom jag börjar sent på jobbet och vaknade tidigt så ändrade jag mig :) Planerna var att visa något helt annat, men det kommer en annan dag.

Det ni får se idag är Kleancolors Holo Chrome. Jag har lite svårt att beskriva färgen på det här. Jag kan tycka att det i vissa ljus är duvblått, ibland mörkblått men ibland känns det lila aktigt. Så ni får bestämma själva vad ni vill att det ska vara för färg! Det är inte någon supertydlig Holoeffekt, men den finns där.

Lätt att applicera, men ganska skirt så jag la på fyra lager och ändå är det lite VNL. Torktiden är ok, men inte superbra (egentligen lite för seg för att göra innan man åker till jobbet!). I vilket fall som helst så tycker jag det är ett riktigt vackert lack. Kanske inte något som jag bär flera dagar i rad, men å andra sidan gör jag ju sällan det med något lack :)

Ytan blir lite "knottrig", men inte alls så man tycker det är jobbigt och ett lager med topplack fixar biffen.

I det stora hela skulle jag absolut rekommendera det om någon frågade om det är värt att köpa.

Som vanligt med sådana här lack så är det svårt att få fram en bild som verkligen gör det rättvisa.

Vissa kanske mer tycker att det är ett glitterlack, men jag tycker nog att det är mer än blandning av glitter och holo i så fall.

Har också läst att många tycker att doften på KC lacken är jobbigt. Fast väl på nageln tycker jag att det påminner lite om Bananskids..


Det blev många bilder idag, men jag tycker att det här lacket förtjänar det.

Nu passar jag på att önska en trevlig fredag! Lämna gärna en kommentar om vad ni tycker om Holo Chrome. Jag uppskattar det och läser alla.

Friday again!

This week
, I had the intention to skip the holo theme, but since I'm starting late at work and woke up early I had a changed of mind :)

What you
will see today is Kleancolors Holo Chrome. I found it a little bit hard to describe the color of this. I can find it dusty light blue, sometimes dark blue, but sometimes it seems purplish depending on the light. So you must decide for yourself what color you want it to be!

Easy to apply,
but rather sheer so I had to put on four layers and yet it is a little VNL. The drying time is ok, but not super (actually a little too tough to do before you go to work!). In any case, I think it's a really beautiful polish. Maybe not something that I would wear several days in a row, but on the other hand, I rarely do that with any paint :)

The surface is
a bit "bumpy", but not as you would think it is a hassle and a layer of topcoat fixes it.

I wish you all a great Friday!

4 kommentarer :

  1. Jag gillar detta, aldrig använt det solo utan i layering och i gradienter. Oehört tacksamt i gradienter.

    SvaraRadera
  2. Det är fint, men lite skirt så nästa gång blir det som layering.

    SvaraRadera
  3. Snygg, men 4 lager är ett lager för mycket i mitt tyckte. Layering it is!

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!