torsdag 29 mars 2012

Inköpet från Polen!

Idag blir det ett litet extra inlägg.

Häromdagen fick jag min leverans från Eurofashion. Två China Glaze lack och 3st nagelhjul. Anledningen till att jag inte beställde mer var för att jag inte ville lägga för mycket pengar den här gången när jag inte visste hur det skulle funka. Nåväl, alltihopa var väldigt bra packat. Det som jag tyckte var skumt var banköverföringen som man skulle göra. Först stod det till en bank och sen visade det sig vara till en annan. Men strunt samma för grejerna kom ju och jag kan tänka mig att beställa fler gånger.

China Glaze Hippie Chic och It's My Turn.
Hippie Chic är en lite svårbestämd färg, men hallonfärgat som lutar mer åt rost. Låter konstigt kanske, men den ser väldigt fin ut. It's My Turn är guldigt Holografiskt. Så det dyker upp en fredag framöver.

Kort inlägg, men jag ville gärna dela med mig av mina nya invånare av min samling.

Today it will be a small additional posts.

The other day
I received my order from Euro Fashion. Two China Glaze nail polish and 3pcs wheels. The reason I did not order more was because I did not want to put too much money this time when I did not know how it would work out. Well, the whole thing was very well packed. What I thought was weird was the bank transfer as one would do. First I got information about one bank and then it turned out to be another. But what the heck the stuff came and I can imagine buying more from that company.

2 kommentarer :

  1. Vad kul med en ny sida att beställa från, var det väldigt knepigt med banköverföringen? Är så van vid VISA och paypal så jag kommer knappt ihåg hur man gör överföring till utländsk bank.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nja, själva registreringen av utlänsk bank på Internetbanken var inte så knepig alls. Det var bara konstigt att dom först säger en bank som inte fanns alls, sen en annan med förklaringen att dom inte ville att man skulle betala förrän dom var säkra på vad frakten blev. Efter det var det inga problem.

      Radera

Please leave a comment it means a lot to me!