torsdag 29 mars 2012

China Glaze Zombie Zest

Om någon tycker att det är fel att visa ett Halloween lack så här på våren så protesterar jag! Det spelar väl ingen roll vilken kollektion lacket tillhör? Om det är fint kan man använda det året om :)

Zombie Zest släpptes med China Glaze Hallowen kollektion Awakening 2010 och jag vann det på en auktion. Vilket jag är väldigt nöjd med. Det är vackert olivgrönt med guldflakes eller glitter i sig. Strålande vackert i mina ögon.

Namnet då? Jo, jag gillar när lack har kul namn, men någon Zombie freak blir jag nog aldrig.

Vad jag däremot måste lära mig är att ta lite flödigare med lack även på första lagret. För innan jag var nöjd så var jag uppe i fem lager. Suck! Nåja, resultat blev ju bra så då är det förlåtet.

Är så nöjd så!

De fem lagren är förlåtna.


Jag kan tänka mig att det skulle funka att lägga ett lager med CG Agro i botten och Zombie Zest över.


Någon som har något bra tips på vilken färg som kan vara passande om man ska på 90-års kalas?


If anyone thinks it is wrong to show a Halloween polish in the spring I will protest! It doesn't matter which collection the polish belongs toIf it is nice you can use it all year round :)

Zombie Zest was released with China Glaze Hallowen Collection Awakening 2010 and I won it at an auction. Which I'm very happy with. It is beautiful olive green with goldflakes or glitter in it. Brilliant beautiful in my eyes.

The name then? Well, I like when the companys give their polishes fun names, but I'm sure I wont turn in to a zombie freak.

What I do have to learn is to take some thicker coats with paint even on the first layer. For before I was satisfied I had put on five layers. Sigh! Well, the results were all very well so it is forgiven.

Does anybody have a good idea on what polish to wear on a my husbands aunts 90th birthday?

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!