tisdag 20 mars 2012

Kicks Brownish Bazar

Hm, många inlägg med svenska märken på sistonde!

Brownish Bazar är ett guldigt lack med lite brunt och rött skimmer i sig. Lätt att lacka med, men krävs minst fyra lager för att se opakt ut. Det är lite åt det rinniga hållet, men jag tycker att det ändå är helt hanterbart. På bilderna nedan har jag fyra utan topplack.

Jag är egentligen inte så förtjust i guldlack, men det här är i mina ögon helt ok. Dessutom funkar det väldigt bra till grund om man vill göra någon typ av nailart.

Fördelen som jag påpekat innan med Kicks lacken är att dom är lätta att få tag på och har vettiga priser. Brownish Bazar tillhör ett av baslacken i Kicks kollektion och lär finnas kvar ett tag till.Som ni ser så är det även med fyra lager inte helt opakt utan man kan skymta lite VNL. Det stör mig dock inte så mycket för lacket är riktigt trevligt.

 Om man är ute efter att ha en väldigt diskret lackning så funkar det att lägga bara ett lager av det här. Du får glans och skimmer, men inte något som sticker ut. Fast på bilderna är det ju som sagt fyra lager.

Här syns det bruna ganska tydligt. Jag tror det är just det som får mig att gilla det här lacket.


I det stora hela så tycker jag om det här. Det känns som att det nog kommer att användas och inte stå som dammsamlare.

Men nu till någonting helt annat! Vad är ert favorit bas och topplack? Jag har använt Essie Ridge filler ett tag och är ganska nöjd med den. Är det någon som testat någon annan filler som varit bra? Och föredrar ni Seche Vite eller Poché när det gäller snabbtorkande överlack eller kanske något helt annat? Dessutom funderar jag på vad jag borde införskaffa mot naglar som skivar flisar sig.


Hmm, lots of  post with Swedish brands lately!

Brownish Bazar is a golden varnish with a little brown and red shimmer in it. Easy to paint with, but requires at least four layers to look opaque. It is a little on the runny side, but I think it is still quite manageable. In the pictures below, I have four coats without a topcoat.

I'm not so fond of gold polishes, but this is in my eyes ok. 

But now for something completely different! What is your favorite base and top coat? I've used Essie Ridge filler for a while and am quite happy with it. Has anyone tried any other filler that was good? And which do you prefer Seche Vite or Poche of  the fast-drying top coats, or maybe something completely different?1 kommentar :

  1. Det här stod jag och funderade på att köpa. Blev nåt i nån liknande nyans istället. Bronzy Heels tror jag det hette.

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!