tisdag 6 mars 2012

Paket från Beautyjoint!

Mitt efterlängtade paket från Beautyjoint dök äntligen upp i lådan! Det skickades den 21/2 från USA, så lite längre leveranstid än på de andra paketen jag beställt, men vad gör väl det när innehållet är så fint!

Jag beställde bara 3st Kleancolor vilket jag ångrar nu, kommer säkert att bli mer i framtiden.


NYX Lucious Green hade jag sett Swatch på hos LeLack, blev så sugen så jag köpte ett själv.


Blissful Blackberry är ett doftlack från L.A Girl. Jag tycker idéen med doftande nagellack är lagom småknäpp så jag var ju absolut tvungen att prova. Tyvärr måste jag nog gömma det från sonen för han tyckte det luktade jättegott!! Själv är jag kanske mer tveksam.

Vad tror ni om mina tillskott till samlingen. Är det något ni är sugna på att se, vilket i så fall? 

My parcel from Beautyjoint finally arrived today. Three polishes from Kleancolor, one from NYX and a scented from L.A. Girl.

Does any of them look interesting? Do you want me to swatch any of them?

3 kommentarer :

 1. Golden nightmare tyckte jag var rena mardrömmen och gav bort den illa kvickt! Ska bli spännande att se vad du tycker om den ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu blir jag nyfiken, får nog testa den först då :)

   Radera
 2. Vad kul att du blivit inspirerad till att köpa hos mig:) Hoppas du kommer tycka lika mycket om Lucious Green som jag gör!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!