torsdag 8 mars 2012

Lila Leopard

Jag visade er China Glaze Sweet Hook häromdagen. Som ni kanske minns så tyckte jag inte att färgen passade till min hudton.

För att lätta upp den känslan lite grann så bestämde jag mig för att lägga på lite mönster. Den här gången föll valet på Konadplatta M57 och leopardmönster. Jag har använt mig av Konads speciallack i lila.

Jag vill tillägga en sak angående Sweet Hook. Hållbarheten var riktigt bra. Tog bort det här igår kväll och då var det enbart två små skador i lacket och det är på ställen där mina naglar är lite flisiga. Då hade jag haft det på i fyra dagar och kunde haft det längre utan några större problem. Alltså toppbetyg på hållbarheten.

Själv kände jag att det helt plötsligt funkade riktigt bra till min hud. Jag är nöjd!

Ofta tycker jag att mönster blir snyggast när det inte bryter alltför mycket mot basfärgens färgskala.

Konads speciallack är väldigt smidiga att arbeta med.


Vad tycker ni om resultatet?

Some days ago I showed you China Glaze Sweet Hook. As you may recall, I did not like how the color matched my skin tone.

To lighten up that feeling a bit I decided to add some patterns. This time the choice fell on Konad image plate M57 and leopard patterns. I am using Konad special polish in purple.
What do you think of it?

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!