söndag 11 mars 2012

Nailart Sunday Lila Watermarbling

Godeftermiddag!

Idag har jag gjort mitt första försök till Watermarbeling. Ska inte påstå att det blev superbra, men färgkombinationen är fin i alla fall. Jag använde mig av ett grundlager med NYX Between Mauve and Purple och till själva mönstret hade jag också den + China Glaze White Out och Sweet Hook.

Det här kan jag erkänna var lite för kladdigt och kletigt för mig och mina nagelband är inte imponerade av rengöringen som krävdes efteråt trotts intensiv användning av tejp. Så det här kanske blir både det första och det sista försöket, men man vet aldrig.

Nåja, så här blev resultatet i alla fall.

Färgerna är riktigt fina tillsammans, men det var allt mycket knepigare än jag trott.

Färgerna har dragit sig lite, men jag tycker inte det gör så värst mycket.Vad tycks? Gillar ni färgerna och har någon annan också konstaterat att det här kanske är lite för kladdigt?

Today I will show you my first and maybe my only try to do Watermarbeling on my nails. I found it to be a bit to messy for me. But I do like the colourcombination that I came up with. I used NYX Between Mauve and Purple as basecolour and China Glaze White out and Sweet Hook for the other colours.

What is your expericenses of this? Do you like it or do you as me think it's to messy?

7 kommentarer :

 1. Tejpa närmare naglarna bara, nästan så att tejpen går ut över nageln. Jag har med övning lärt mig att få till det så det knappt behövs städning alls.
  Snyggt blev det iaf, så det är synd om du slutar nu :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Får nog göra ett försök till. Det kan ju bli så himla fint.

   Radera
 2. Betydligt snyggare än mitt första försök:)Jätte fina harmoniska färger tillsammans. Upplever inte heller så mycket städarbete på just naglar/händer efter marbling, värre är det med de verktygen man använder;)

  SvaraRadera
 3. Jättefin färgkombo! Mitt första försök blev ganska kladdigt, men jag har sett andra som fått så fantastiska resultat så man får nog bara öva lite till. Övning ger färdighet. :)

  SvaraRadera
 4. Det där blev ju hur snyggt som helst!

  SvaraRadera
 5. Typiskt mig att tycka det ska bli bra på första försöket ;) Får ta och ge det en chans eller två till då :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!