måndag 5 mars 2012

China Glaze Sweet Hook

För några dagar sedan visade jag China Glaze Electric Beat och i samma veva så hade Nailtastic Aquadelic på sin blogg. Ingen av oss var direkt kompisar med formulan på de här två lacken.

Electric Beat och Aquadelic är bägge från vårens Electropop kollektion från China Glaze. Ifrån den så har jag även lacket jag ska visa idag, Sweet Hook. Aquadelic och Gothic Lolita är två till som hör till samma som också finns i min samling.

Tyvärr får jag nog säga att formulan var lika knepig på den här. Rinning men ändå tjock liksom. Jag tycker att det är en fin ljus lila färg lite åt det rosa hållet, men tyvärr så passar den inte på mig. Familjen benämde den som pensionärs strumpbyxor färg hur man nu ska tolka det!

Däremot kan jag mycket väl tänka mig att använda den här som bas till olika stampingprojekt, men det får bli en annan gång.

Inte bara lacket drar åt rosa, så även min hudton av det.

Ursäkta de något ojämna kanterna, men det var som sagt knepigt att applicera.


Jag ser oändliga möjligheter var det gäller att lägga mönster över Sweet Hook.

Om ni undrar över reflektionerna i nageln så är det från mina flaxande vänners bur! Vilket då även får visa hur glansigt och fint det blev med ett tjockt lager Seche över.

För att få nagelytan så jämn som möjligt så blev det Essie ridgefiller som bas, sen Sweet Hook från China Glaze och som vanligt Seche Vite över.

Vad gillar ni färgen? Är den bra eller finns det någon annan ljuslila från alla vårkollektioner som ni tycker bättre om?

I have already showed you Electric Beat from China Glaze Electropop collection. I didn't like the formula on that one and unfortunately this wasn't better. Thick but still runny. I like the colour but it dos make my skintone look very pink, so maybe this one isn't for me.

What do you think? Is this the best of the pale lilac you've seen or wich one do you like better?

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!