onsdag 8 januari 2020

Zoya - Blaze

Onsdag kväll, gubben är på hockey och jag har försökt packa inför Linköpingsresan. Väldigt trött i huvudet efter att ha blivit fullständigt matad med olika lagar inom hälso- och sjukvård sista dagarna. Intressant och väldigt bra föreläsare, men ack så mycket att ta in.

Vad har man på naglarna när äldste sonen tar examen? Funderade en stund, men kom att tänka på Zoya Blaze som är ett av mina favoriter bland röda lack. Det skulle passa bra till min kläder. Kollade lite bland mina inlägg och insåg att jag faktiskt inte använt det här lacket sedan 2015 och då tror jag att jag bara swatchade det för att visa favoritlack. Helt galet. Blaze är i alla fall ett lack som är mörkt rött med scattered holo i. Underbart att jobba med, täcker på två lager. Jag har topplack över på bilderna.

Zoya vet verkligen hur man gör helt ljuvliga lack med den här typen av holo. Älskar alla deras lack i den här finishen och är lite sur över att jag inte har det neutrala Brighton än i min samling. Kommer jag ha snyggast naglar bland deltagarna? Absolut!

Wednesday evening, the husband is at a hockey game and I have tried to pack for the Linköping trip. Very tired after being fully fed with various laws in health care the last days. Interesting and very good lecturer, but oh so much to take in.

What do you have on your nails when your oldest son graduates? Pondered for a while, but came to think of Zoya Blaze which is one of my favorites among red polishes. It would fit well with my clothes. Checked a little among my posts and realized that I have not actually used this since 2015 and at that time I think I just swatched it to show favorite polishes. That's just crazy. Blaze is in any case a polish that is dark red with scattered holo in. Wonderful to work with, covers in two layers. I have top coat on in the pictures.

Zoya really knows how to make absolutely lovely polishes with this type of holo. Love all their polishes in this finish and am a little angry that I don't have the neutral Brighton yet in my collection. Will I have the nicest nails among the participants? Absolutely!

4 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!