tisdag 7 januari 2020

Static Lacquer - Rustic Holiday

Idag har jag och min skrivarpartner fixat lite med vår uppsats och på eftermiddagen åkte vi till min faster på lite fika. Alltid lika trevligt att träffa henne. Nu ser jag fram emot slutet på veckan när det är dags för äldste sonen att ta sin sjuksköterskeexamen. Så stolt över honom!

På Instagram är det Pantone Tiger Orange som gäller och jag tänkte att ett av lacken från min adventskalender skulle passa bra. Static Lacquer Rustic Lacquer är ett orange holo som hade en lite egendomlig formula tyckte jag. Liksom lite geléaktig, men ändå bra att jobba med. Två lager räcker bra.

Kul att testa ett för mig helt nytt märke, det kanske hade en lite mer rosa ton i sig än vad jag trott, men ändå ett bra lack för ändamålet och ett väldigt vackert lack. Och återigen blir jag sugen på att stämpla lite, men lär tyvärr inte hinna. Skolan börjar på allvar imorgon igen.

Today me and my writing partner have done some work with our essay and in the afternoon we went to my aunt for some coffee. Always nice to meet her. Now I look forward to the end of the week when it's time for the eldest son to take his nursing degree. So proud of him!

On Instagram, it is Pantone Tiger Orange that applies and I thought one of the polishes from my advent calendar would fit well. Static Lacquer Rustic Lacquer is an orange holo that had a somewhat peculiar formula I thought. A bit like jelly, but still good to work with. Two layers are good enough.

Really nice to try a for me new brand. It may have a little more pink tone in it than I expected, but still a good polish for the purpose and a very beautiful one indeed. And again I get the urge to do some stamping, but unfortunately I don't think I will have the time. School starts for real tomorrow again.
1 kommentar :

Please leave a comment it means a lot to me!