torsdag 2 januari 2020

My Top Polishes 2019 Part 1.

I 8 år har jag nu gjort en sammanfattning på mina favoritlack som använts och visats här på bloggen, något som i alla fall jag tycker har blivit en kul tradition. Precis som föregående år har jag valt att göra två eller faktiskt tre olika listor. En för mina favoritfärger, en för finishar och en för nail art.

Traditioner är viktiga för mig så därför gör jag som vanligt och börjar med mina favoriter i olika färgkategorier. Och precis som vanligt så är det alltså inte bara lack som släppts 2019 som jag väljer bland utan alla som jag visat på bloggen oavsett releasedatum.

Då kör vi, kommentera gärna om något av lacken också är med på din favoritlista eller om du känner att något saknas i din samling.

For 8 years now I have made a summary of my favorite polishes used and shown here on the blog, which at least I think has become a fun tradition. Just like recent years, I have chosen to make two or actually three different lists. One for my favorite colors, one for finishes and one for nail art.

Traditions are important to me so that's why I as usual and start with my favorites in different color categories. And just as usual, it is not only the polishes that was released in 2019 that I choose from, but everyone that I have shown on the blog regardless of the release date.

Let's go then! Feel free to comment if any of the polishes is also on your favorite list or if you feel like one of them is missing in your collection.


Gold


OPI Honey Ryder

Silver


Depend 587

Blue


OPI Chopstix and Stones

Brown


Depend O2 602

Grey


Depend O2 - 5095 Gray Matter

Green


Essie Sweater Weather

Yellow


Glam Polish Hufflepuff

Purple


Turtle Tootsie Polishes Joy To the World

Orange


Depend O2 - 588

Pink


China Glaze Who Wonder

Red


Glam Polish Wingardium Leviosa

Teal


KBShimmer Better Lake Than Never

Black


Zoya Storm

White

I actually haven't shown a real white on the blog this year!

2 kommentarer :

  1. Åhh så härliga lack! Gillar som du skimmer 🤩
    Tur att du håller på traditionerna, inser att jag ju också brukar göra någon form av årsinlägg som jag helt missat att fixa än för 2019.

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!