fredag 6 december 2019

Gingerbreads

Egentligen sitter jag och skriver på vårt examensarbete... Nåja, ska strax sätta igång med det, men först hade jag lite grejer jag behövde fixa. Tänkte att vi skulle ha en lugn och skön helg denna helgen för nästa behöver jag sitta med en hemtenta som jag har för avsikt att vara klar med innan jul.

Jag visade Depend O2 602 häromdagen och direkt när jag målade med det insåg jag att det skulle vara perfekt bas till en pepparkaks nail art. Mönstret hittade jag på Über Chic Holiday Spirit och jag har stämplat med MoYou London White Knight. Jag hade tur och hittade en liten flaska Seche Vite bland mina grejer vilket betyder att jag kunde lägga på topplack utan att färgen smetade ut sig.

Jag har fått många positiva kommentar på den här manikyren och själv tycker jag att den är riktigt söt.

I should really be sitting writing on our exame... Well, I'll start with that right away, but first I had some stuff I needed to do. Thinking that we will have a nice weekend this weekend for the next, I need to sit with a home exame that I intend to be done with before Christmas.

I showed Depend O2 602 the other day and immediately when I painted with it I realized it would be the perfect base for a gingerbread nail art. The pattern comes from Über Chic Holiday Spirit and I have stamped with MoYou London White Knight. I was lucky and found a small bottle of Seche Vite among my stuff which means I could put on top coat without smudging the pattern.

I have received many positive comments on this manicure and I think it is really cute.2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!