fredag 13 december 2019

White Reindeers

Nu har hon blivit galen tänker ni, inlägg tre dagar i rad och dessutom två med nail art. Ja, när hände det senast? Jag är inne i en period när måla naglarna och stämpla har blivit riktigt kul igen. Jag hoppas att det håller i sig och att jag kommer ha tid för nu börjar slutspurten närma sig i skolan. Faktiskt bara en termin kvar, men den innehåller en hel del tunga kurser.

Nå i alla fall över Depend 565 fick jag för mig att jag ville ha lila snöflingor, nä ni ser inte fel det är inte lila snöflingor, men jag hittade inget lila lack som jag tyckte matchade med basen så istället blev det ett mönster från MoYou London Festive Collection 33 och jag har stämplat med MoYou London White Knight.

Det blev riktigt bra med vitt mönster på det här tycker jag, själva mönstret i sig är också väldigt fint.

Wow has she gone crazy, you think, posts three days in a row and two with nail art! When was the last time that happened? I'm in a period when painting my nails and stamping has become really fun again. I hope that it lasts and that I will have time for it. The end of my education is getting nearer. Actually only one semester left, but it contains a lot of heavy courses.

Well anyway, over Depend 565 I got the idea that I wanted purple snowflakes, no you see no wrong it is not purple snowflakes, but I didn't find any purple polish that I thought matched the base so instead it became a pattern from MoYou London Festive Collection 33 and I have stamped with MoYou London White Knight.

I got really good with white pattern on this I think, the pattern itself is also very nice.2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!