onsdag 11 december 2019

Depend - 565

Denna veckan har jag hunnit vara på hospitering på kirurgen här i Växjö, ett mycket bra upplägg på dagen och kul att få se hur den verksamheten fungerar. En dag på min älskade barnmottagning också och så skola igen. Vi väntar fortfarande på tentaresultaten och det börjar bli lite jobbigt. Något annat som också är jobbigt är att gå och vänta på samtal om man fått ett jobb eller inte.

Jag skulle visat den här manikyren igår egentligen, men blev sittande i telefon med en god vän istället. Jag letade som en toking efter ett lack som skulle fungera denna veckas Pantone grapeade färg. I flaskan så såg Depend 565 från förra årets höstkollektion Whoever, Whatever ut att kunna funka eller i alla fall bäst av de jag hittade bland mina otestade, men på naglarna blev den nog lite för blå tycker jag. I alla fall så är det här något frostigt ljust lila lack. Jag har tre lager, men det var smidigt att jobba med. Sen borde jag vid det här laget ha lärt mig att inte lägga på topplack med en telefonlur i ena handen. Det blev för tjockt och jag fick en hel del bubblor.

Nåja, färgen på det här tycker jag är väldigt vacker. Som en frusen sjö typ. Jag gillar det i massor även om det inte riktigt matchar den färg jag var ute efter.

This week I have been able to visit the secretaries at the surgeon's ward here in Växjö, a very good arrangement of the day and fun to see how they work. A day at my beloved children's reception also and then school again. We are still waiting for the results of the exams and that is starting to feel a bit annoying. Another thing that is also difficult is to go and wait for a call if you got a job or not.

I really wanted to show this manicure yesterday, but was sitting on the phone with a good friend instead. I was looking like a crazy for a polish that would work this week's Pantone grapeade color. In the bottle, Depend 565 from last year's fall collection Whoever, Whatever looked not as a great match, but the best I could come up with among the ones I found by my untesteded, but on the nails it probably got a little too blue. In any case, this is a somewhat frosty light purple polish. I have three layers, but it was easy to work with. Then by this point I should have learned not to put on top coat with a handset in one hand. It got too thick and I got a lot of bubbles.

Well, the color of this I think is very beautiful. Like a frozen lake kind of. I like it plenty even though it doesn't quite match the color I was looking for.

2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!