tisdag 17 december 2019

OPI - Glitzerland with nail art

Fick lite oväntat middagsbesök ikväll, maken tog med en reparatör som var och jobbade på hans företag hem för att ge han lite mat. Kul, men jag är lite lagom trött efter att ha haft min sista dag på praktiken idag och hospiterat på ögon igår. Mycket att tänka på just nu. Dock enbart två dagar i skolan, sen är det faktiskt jullov.

Jag fick en idé om en viss typ av manikyr som jag kände för att göra. För något år sedan gjorde jag en röd fin manikyr med en ren med röd mule stämplat över. Jag fick för mig att jag ville göra en liknande manikyr fast med guld och svart. I min otestat låda stod OPI Glitzerland som jag kände var den perfekta guldiga. Det här påminner faktiskt om mitt favoritlack i guld Zoya Ziv. Lite kallare ton, inte så mycket åt rödguld. Jag ville göra det lite roligare också så jag tog och målade lillfingernageln med OPI Black Dress Not Optional.

Den fina renen kommer från Born Pretty Store BP-192 och jag har stämplat med Hit The Bottle As Black As Night. Sen fick den en liten nos av Glitzerland. Jag måste säga att jag är riktigt nöjd med det här. En lite annorlunda julmanikyr, men ganska stilren.

Got a little unexpected dinner visit tonight, the husband brought a repairman who was and worked at his company home to give him some food. Fun, but I'm a little tired after having my last day at the internship today and my visit to check out how the work at the phthalmology. A lot to think about right now. However, only two days at school, then it is actually Christmas break.

I got an idea of ​​a certain type of manicure that I wanted to do. A few years ago I did a red nice manicure with a clean reindeer with red mule stamped over. I figured I wanted to do a similar manicure set with gold and black. In my untested box stood OPI Glitzerland which I felt was the perfect golden. This is actually reminiscent of my favorite gold in Zoya Ziv. A little colder tone, not so much red gold. I wanted to make it a little more fun too so I painted the little finger nail with OPI Black Dress Not Optional to break the gold dominance. 

The stylish reindeer comes from Born Pretty Store BP-192 and I have stamped with Hit The Bottle As Black As Night. Then it got a small nose of Glitzerland. I have to say that I'm really happy with this. A slightly different Christmas manicure, but quite stylish.3 kommentarer :

  1. This looks fab and like the idea of the black :-D

    SvaraRadera
  2. Jättesnygg julmanikyr! Funkar nästan till mysiga är nyår också med sina färger 👌👌

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!