söndag 25 november 2018

Depend - 5076 Wish for Love

Åh vilken bra helg jag har haft! I lördags tog lite paus i studerandet och bakade. Har faktiskt hunnit baka fyra sorters kakor, så nu har jag lite gott till nästa helgs adventsfika med grannarna. Det är första gången som jag bakar småkakor i mitt nya kök och jag kan säga att det där med stenskiva när man ska knåda ihop mördegar, det är grejer det. Och nej, jag har inte handlat någonting på alla galna Black Friday erbjudandena som dök upp. Är det förresten bara jag som tycker det där har ballat ur totalt. Helgen före black friday rea, veckan innan rea och sen hela denna helgen. Trött på all kommersiell galenskap.

Men, jag har faktiskt shoppat lite för Depends julkollektion Winter Wishes såg helt magisk ut och jag unnade mig den efter tentaskrivningen i fredags (som för övrigt inte gick helt bra). Något jag har på känn att jag inte kommer att ångra. Först ut är Wish for Love som är ett lila lack med scattered holo. Påminner väldigt mycket om Zoyas liknande lack som jag fullkomligt älskar. Fantastisk formula som täcker på två lager. Det är mycket glans i det här, men jag har som vanligt topplack också.

Det här lacket är så otroligt vackert! Det var definitivt kärlek vid första ögonkastet för min del och jag ser fram emot att testa övriga fem lack från kollektionen. Jag kommer gå till praktiken med snyggaste naglarna på mottagningen.

Oh what a great weekend I've had! On Saturday I took a little break from studying and baked. Four different cookies is what happende this weekend. Perfect since our neighbors ar coming over for advent coffee next weekend. It's the first time I'm baking cookies in my new kitchen and I can say that I'm so happy with our stone bench. It's great to work on. And no, I have not acted on all the crazy Black Friday deals that appeared. By the way, am I just the one who thinks that this has gone a little crazy? At least here in Sweden. The weekend before the black friday sale there was a before sale, the whole week before the sale and this whole weekend. Tired of all commercial madness.

But, I've actually bought some stuff but not on the sale. Depend's Christmas collection Winter Wishes looked absolutely magical and I couldn't resist it. Something I'm aware I will not regret doing. First out is Wish for Love which is a purple with scattered holo. Reminds me a lot of Zoya's similar polishes that I totally love. Great formula that covers in two layers. There is a lot of gloss in this, but I as usually have topcoat as well.

This polish is so beautiful! It was definitely love at first sight from my part and I'm looking forward to use the other five polishes from the collection. I will go to my internship with the most beautiful nails on place.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!