onsdag 7 november 2018

Copper & Black!

Men hörrni, den där tentan gick ju att uthärda faktiskt. Jag hoppas och tror att jag blir godkänd. Vi håller ju också på med svenska och ju längre in i kursen vi kommer desto mer osäker blir jag på att skriva. Alltså, det är ju en sak att skriva här på bloggen, men jag har alltid ansett mig själv som en ganska god skribent. Nu vet i tusan.

Är ni inte ganska imponerade att det faktiskt blir inlägg 2 dagar i rad! Jag är det faktiskt. Igår när jag hade målat med Essie Say It Ain't SoHo så fick jag ett riktigt sug efter att stämpla. Något som inte hänt på länge. Jag letade upp ett mönster på ÜberChics Halloween 02 platta som dessutom passade bra till mitt tentatema och har stämplat på det med hjälp av Hit The Bottle As Black As Night. Avslutade det hela med ett matt topplack.

Topplacket har möjligen dragit med sig lite av det svarta stämpellacket, men jag tycker inte att det gör något. Älskar verkligen hur finishen blev med det matta lacket över. Blev en  härlig metallickänsla. Hur nöjd som helst med det här.

Hey, I made it through this exame too! I hope and believe that I will be approved. We also take a swedish course and the longer into the course we get, the more uncertain I am about my writing. It's one thing they way I write here on my blog, but another how I write professionally. I've always considered myself a pretty good writer. Now I'm in doubt. 

Are you not quite impressed that I actually posting 2 days in a row! I am! Yesterday when I had painted with Essie Say It Isn't SoHo, I got a real craving for stamping. Something that has not happened in a long time. I was looking for a pattern and found one on ÜberChics Halloween 02 plate which also suited my exame pretty good and stamped it with the help of Hit The Bottle As Black As Night. Finished it all with a matte topcoat.

The topcoat might have dragged some of the black stamping polish with it, but I don't really think that matters at all. I really loves the look this got with the matte topcoat, it got a lovely metallic feeling to it. I am so satisfied with this.4 kommentarer :

 1. Jättesnygga naglar och kul att det känns som tentan gick bra! De enda ben jag kommer ihåg från mina anatomistudier är nog ulna och radius :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du ser, du kommer ihåg 2 i alla fall! Tenta gick alldeles utmärkt visade det sig. Godkänt och nu kan jag lägga den bakom mig :)

   Radera
 2. Men åh, det här blev ju helt fantastiskt läckert! Älskar mönstret och den matta finishen! Önskar att jag hade ork att stämpla men jag sover typ två timmar varje dag efter jobbet just nu och då hinner man inte så mycket tyvärr:( Tror för övrigt att ju mer man lär sig inom ett område desto mer inser man hur mycket det är man inte kan. Kan ju vara jobbigt såklart men betyder ju absolut inte att du är en sämre skribent nu, snarare att du har insett ditt utvecklingspotential.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nåja, du har ju en anledning till att vara så trött ;) Jag är själv så himla nöjd med den här manikyren.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!