tisdag 7 augusti 2018

Depend 557 & 558

Pressutskick

Tänkte att jag skulle klippa mig idag, men det var två timmars kö till drop-in tiderna så jag sket i det och tränade istället. Passat på att tvätta bilen också, brukar inte tvätta i automater, men nu går det ju inte att göra hemma så då får det bli så. Har ont i mitt knä och är lite orolig för att det ska komma en ny inflammation, men måste ändå försöka få lite gjort här hemma idag.

På naglarna har jag två väldigt fina lack ifrån Depends Highlight the 80´s kollektion. Det är det himmelsblå 558 och så dess kompis ett effektlack med nummer 557 som har en blå skir bas med hur mycket rosa skimmer som helst. 558 var jättebra att jobba med och två lager blev det av den, sen valde jag att bara lägga 557 på två naglar för att man fortfarande skulle kunna se basfärgen och det är alltid kul med lite olika finishar i en manikyr. Topplack har jag också.

För det första så tycker jag att hela Highlight the 80´s kollektion är en riktigt rolig kollektion. Att bygga upp den med lack som hör i hop på det här sättet, men ändå går att använda på egen hand tycker jag är suveränt. Depend blir verkligen bättre och bättre på att göra den här typen av matchningar. Jag gillar verkligen färgen på 558 och ihop med 557 så blir det helt ljuvligt enligt mig.

Press Sample

I thought I'd get my hair cut today, but it was two hours waiting time for the drop-in times so I skipped that and went to the gym instead. Took my car to the car wash as well, I don't usually wash in the automatic washers, but now it's not possible to do at home so it'll have to do. Having a pain in my knee and a little worried about a new inflammation, but still need to try to get something done at home today.

On the nails I have two very nice polishes from the Depend Highlight the 80's collection. It's the sky blue 558 and the buddy of this the effect topper 557 that has a blue sheer base with soo much pink shimmer in it. 558 was great to work with and two layers is what is needed, then I chose to just put 557 on two nails to still see the base color and it is always fun with some different finishes in a manicure. I also have top coat on. 

First of all, I think that the entire Highlight the 80's collection is a really fun collection. To build it with polishes that fits so well with eachother, but still possible to use on their own, I think is superb. Depend really gets better and better at doing this type of matching. I really like the color of 558 and together with 557 it looks absolutely wonderful to me.


4 kommentarer :

 1. Jag håller verkligen med dig om Highlight the 80's , en grym kollektion, en av mina favoriter i år helt klart. Hoppas att knäna blir bättre och att det inte är en inflammation!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det verkar inte bli värre i alla fall, nöjer mig med det.

   Radera
 2. Var kan man köpa dessa? Jag har letat överallt på dessa två färger och de finns ingenstans, varken på nätet eller i butik. Är det en ny kollektion?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Borde finnas på Kicks eller Åhléns. Kan även finnas på nätet kan jag tänka mig.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!