torsdag 2 augusti 2018

Essie - All Night Long

Pressutskick

Idag ska jag åka till en kompis som ska hjälpa mig fixa till lite på en klänning som jag ska ha på ett bröllop om några veckor, det är ju även träningsdag så det ska åtgärdas också. Tja, det är väl ungefär vad man orkar i värmen. Måste nog packa ihop lite grejer också, vi ska åka och hjälpa äldste sonen att flytta i helgen.

Jag tänker visa ännu ett lack ifrån Essies Midsummer kollektion ett riktigt härligt ett. Det här heter All Night Long och är ett lila lack med ett riktigt häftigt blått skimmer i sig. Jag upplevde att det här hade bättre formula än de andra jag testat från kollektionen, även om de inte var dåliga. Två lager och topplack är vad som behövs.

Det här gillar jag supermycket, så himla härligt med det blåa skimret. Det funkar absolut All Night Long :)

Press Sample

Today I will go to a friend who will help me fix a detail on a dress I will wear at a wedding in a few weeks, it is also my gym day so I guess I have to get my lazy but over there as well. Well, that's probably enough for the day in this heat. Must pack some stuff too, we are going to help our oldest son to move to another flat this weekend.

I'm going to show another polish from Essie's Midsummer collection a really lovely one. This is called All Night Long and is a purple with a really cool blue shimmer in it. I found that this had better formula than the others I tested from the collection, even though they were not bad. Two layers and topcoat are what was needed.

I like this very much, so beautifull with the blue shimmer. It definitely works All Night Long :)

2 kommentarer :

  1. Det ser riktigt fint ut! Jag har inte tränat sen i juni, orkar inte i värmen. Har gått promenader men mer än så orkar jag inte så länge det är så här hett.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man orkar ingenting när det är så varmt som det varit. Själv tvingar jag mig att åka och träna och det är enbart för jag märker hur dåligt knät mår om jag låter bli.

      Radera

Please leave a comment it means a lot to me!